Haberler

Yılmaz Vural: İnşallah Sezon Sonunda Süper Lig'e Çıkarız

Güncelleme:

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Vural, "İnşallah sezon sonunda Süper Lig'e çıkarız" dedi.

PTT 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Yılmaz Vural, "İnşallah sezon sonunda Süper Lig'e çıkarız. Bu takımın çıkması için çok inandık" dedi.

Vural, Mersin Stadyumu'nda 3-1 kazandıkları Bucaspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında, play-off şansını kaybetmemek için maça çıktıklarını ifade etti. Üst sıralardaki rakiplerinin maçlarının sonuçlarını öğrendikten sonra kaybettikleri puanlara daha çok üzüldüğünü vurgulayan Vural, şöyle devam etti: "Bizim takımımızın kapasitesi var. Artık play-off'a hazırlanıyoruz. Biz son 3 maçı play-off oynamaya aday bir takım olarak oynayacağız. İnşallah sezon sonunda Süper Lig'e çıkarız. Bu takımın çıkması için çok inandık. Bu maç da bizi ileriye doğru umutlandırdı."

Vural, oyuncularını kutladığını belirterek, kadın ve çocuk taraftarlara da desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Bucaspor cephesi

Bucaspor Teknik Direktörü Mehmet Nuri Adıgüzel ise çok iyi bir takımla mücadele ettiklerini belirterek, "İki duran toptan gol yedik. İkinci yarı toparlandık, dengeyi sağlamaya çalıştık ama bir tane gol atabildik" dedi. Çok sayıda gol pozisyonu yakaladıklarını vurgulayan Adıgüzel, "Mersin İdmanyurdu'nu kutluyorum. Biz de yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Mersin İdmanyurdu Yılmaz Vural Bucaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title