Haberler

Maçın Ardından

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Aybaba: "Hedefimiz, Türkiye Kupası. Buna da emin adımlarla ilerliyoruz" Tokatspor Teknik Direktörü Şahan: "Kesinlikle ezilmedik, rakibimiz kadar oynadık, rakimizden fazla pozisyon ürettik"

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Tokatspor karşısında aldıkları galibiyetten dolayı oyuncularını kutlayarak, "Hedefimiz, Türkiye Kupası. Buna da emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.

Aybaba, 2-0 kazandıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmadan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Bu maçların en büyük özelliği, Anadolu'daki şehirlere gidiyoruz, içimizden çıkmış güzel insanlarla tanışıyoruz. Bize çok ilgi gösteriyorlar. Bu birinci bölümü çok keyifli. İkinci bölümü, böyle yerlere gittiğimizde oyuncularımız maalesef oyuna hiç konsantre olamıyorlar, rakibi küçümsüyorlar. Bu, onlar için doğal bir şey ama hep sıkıntılı maçları biz böyle şehirlerde yaşadık" diye konuştu.

Oyuncularının maçın ikinci yarısında biraz mücadele ettiğini belirten Aybaba, "Kaliteli oyuncularımız sahaya girince oyunun dengesi de değişti, skor da değişti" dedi.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Tokatspor'un böyle bir organizasyonda yer almasının önemli olduğunu vurgulayan Aybaba, "Tokatspor'u kutluyorum. Ligde onlara başarılar diliyorum. Oyuncularımı da kutluyorum. Hedefimiz, Türkiye Kupası. Buna da emin adımlarla ilerliyoruz" şeklinde konuştu.

Konuk ekibin oyuncularından Zeki Yıldırım, "Galibiyet elde ettiğimiz için mutluyuz. Hedefimiz, yarı finale çıkmak" dedi.

İbrahim Dağaşan da "Tokatspor taraftarına, Tokatspor Kulübüne teşekkür ediyoruz. Çok iyi ağırlandık. Bizim için çok zor bir karşılaşmaydı. Hedefimiz, kupada final oynamak" diye konuştu.

- Tokatspor cephesi

Tokatspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan ise maçta iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirten Şahan, "Yetenek olarak çok üst düzey değil ama adam karakteri, adam kalitesi çok yüksek bir takımım olduğunu iddia ediyordum. Bugün de oyuncularımız bunu ispatladı" dedi.

Takımındaki her oyuncunun, formasına ve Tokat'a sahip çıkar şekilde mücadele ettiğini dile getiren Şahan, şunları kaydetti:

"Kesinlikle ezilmedik, rakibimiz kadar oynadık, rakibimizden fazla pozisyon ürettik ama biraz daha dikkatli olsaydık sahadan puanlarla ayrılan takım olacaktık. Hakemin bir kararına yorum getirmek istiyorum. Gökçek Vederson'un Güven'e yaptığı pozisyonda takdir hakkını bize kullansaydı, rakibin eksik kalması belki de bizim galip gelmemizi sağlayacaktı."

Tokatsporlu futbolculardan Rıdvan Gökçe de "Maça iyi başladık, hırslıydık. Elimizden ne geliyorsa yapmaya çalıştık. Yapabildiğimiz bu kadar" dedi.

Kaleci Bekir Öztürk ise "Biz Tokatspor olarak her zaman mücadele eden takımız. Rakibimiz kim olursa olsun her zaman mücadele ediyoruz fakat saha şartları olsun, hakem faktörü olsun bizi engelleyebiliyor" diye konuştu. - Tokat

Kaynak: AA / Spor

Medical Park Antalyaspor Türkiye Kupası Mehmet Şahan Samet Aybaba Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title