Haberler

Maçın Ardından

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Tokatspor ile yaptığı maçta ilk resmi müsabakasına çıkan genç futbolcu İbrahim Coşkun, büyük mutluluk yaşadığını söyledi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında medya mensuplarının karşısına çıkan Coşkun, "Gerçekten çok mutluyum. Bugün Türk Telekom Arena'da ilk maçıma çıktım. Heyecan vardı üzerimde ama oyuna girerken maça konsantre oldum. Sadece futbolumu oynamayı düşündüm" dedi.

Galatasaray'ın Antalya kampına giderken tanınmayan genç bir isim durumundayken, kısa sürede yıldızı parlayan İbrahim Coşkun, yaşadığı süreçle ilgili olarak, "Her şey bir anda oldu. Ajax maçının ikinci yarısında oyuna girdim ve golümü attım. Her şey çok hızlı gelişti. Ardından profesyonel sözleşme yaptım. Burada olmaktan çok mutluyum. Uzun yıllar Galatasaray formasıyla oynamak istiyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Genç oyuncu, teknik direktör Roberto Mancini'nin, kendisi için "daha fazla şans bulabileceği bir takıma kiralanabilir" sözlerinin aktarılması üzerine ise sarı-kırmızılı kulüpte mutlu olduğunu ve kalmak istediğini dile getirdi.

Sarı-kırmızılı takımın Tokatspor karşısında kalesini koruyan Ufuk Ceylan ise "Kazanmak önemliydi ve kazandık. Puanlarımızı aldık. Şimdi Antalya'ya gideceğiz. İnşallah bundan sonra seri galibiyetlerle yolumuza devam ederiz" şeklinde konuştu.

Bruma hastanelik oldu

Tokatspor maçında sakatlanan Bruma'nın hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Sakatlığı nedeniyle ikinci yarıya devam edemeyen ve hastaneye götürülen Bruma'nın, durumunun ciddi olabileceği ve takımla Antalya'ya götürülmeyeceği belirtildi. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Türk Telekom Arena İbrahim Coşkun Galatasaray Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title