Haberler

Maçın Ardından

Banvit Yardımcı Antrenörü Yalçın Küçüközkan, yarı finalde Galatasaray Medical Park'a 81-68 yenildikleri maça ilişkin,

"Başantrenörümüz Orhun Ene atıldıktan sonra bütün gardımız düştü" dedi.

Küçüközkan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kupayı kazanmak için geldiklerini ancak karşılaşmaya kötü başladıklarını söyledi.

Seyircilere güzel bir karşılaşma izlettirdiklerini belirten Küçüközkan,

"Maçı beraberliğe getirdikten sonra tüm takım kazanmaya çok inanmıştı. Maçın stresinden dolayı hakemi eleştirmek istemiyorum ancak dengeli olduklarını düşünmüyorum" diye konuştu.

Küçüközkan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başantrenörümüz Orhun Ene'nin tepkileri karşılıklı düdüklerin çok dengeli olmadığını düşündüğümüz içindi. Bir emek veriyoruz ve kupayı kazanmak için herkes ter döküyor. Başantrenörümüz Orhun Ene oyundan atıldıktan sonra bütün gardımız düştü. Maçı bırakma noktasına getirdiler. En kısa zamanda bu atmosferi üzerimizden atıp önümüzdeki maçta iyi mücadele etmek istiyoruz."

-Galatasaray Medical Park cephesi-

Galatasaray Medical Park Başantrenörü Ergin Ataman ise maç boyunca oyunun kontrolünü elinde tuttuklarını ifade etti.

Takımının üçüncü periyotta iyi savunma yaptığına dikkati çeken Ataman, dün Anadolu Efes ile zorlu maç yapmış olmanın verdiği yorgunlukla karşılaşmanın uzatmaya gittiğini dile getirdi.

Ataman, şunları kaydetti:

"Arroyo'nun yorgunluğu ve Ender'den alamadığımız katkı sonucunda Banvit'in baskılı savunmasına karşılık zorlama atışlar yaptık. Son 7 dakika da durduk. Kenardan da beklediğim katkıyı alamadım. Sonuçta, finaldeyiz ve finalin hakkını verip kupayı almak için elimizden gelini yapacağız. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray taraftarları aynı salonda iki maç izledi. Bu açıdan Eskişehir'i kutluyorum. İstanbul'da iki takım taraftarlarının salonda olmasından korkuyoruz. Finalde de centilmence iki takım arasında bir maç olmasını bekliyoruz."

Muhabir: Fatih Doğan / Deniz Açık / Halil İbrahim Avşar

Yayıncı: Tarkan Demir - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Ergin Ataman Galatasaray Orhun Ene Banvit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title