Haberler

Maçın Ardından

TFF 1. Lig'de sahasında lider Evkur Yeni Malatyaspor'a 2-0 yenilen Manisaspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, sergiledikleri futboldan duyduğu hayal kırıklığını dile getirdi.

TFF 1. Lig'de sahasında lider Evkur Yeni Malatyaspor'a 2-0 yenilen Manisaspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, sergiledikleri futboldan duyduğu hayal kırıklığını dile getirdi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karafırtınalar, maçın değerlendirilecek bir tarafı olmadığını vurgulayarak, oyuncularının daha cesur oynayabileceğini söyledi.

Karafırtınalar, göreve geldikleri 7. haftadan itibaren en kötü futbolu oynadıklarını aktararak, şunları söyledi:

"Hem oyun anlamında hem de pozisyon anlamında istediğimizi yapamadık. Skor 1-0 iken beraberliği yakalayabileceğimiz anlar oldu. Rakip de çok üstün oynayamadı ama anlayamadığım anlar yaşadık. Bundan sonra takımı en iyi şekilde toparlayıp, eski günlerimize dönmek istiyoruz. Genel anlamda bir sorunumuz kalmadı. Daha cesur oynayabilirlerdi. Oyun anlayışımızda bir değişiklik olmadı. Bu kadar kötü olmasını beklemiyorduk."

Evkur Yeni Malatyaspor cephesi

Şampiyonluk yarışında önemli bir 3 puan aldıklarını kaydeden Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Manisaspor'un geçiş oyunlarını iyi yapan ve kontratakta etkili takım olduğunu belirteren Buz, "Haklı bir galibiyet aldık. Skor daha farklı olabilirdi. Futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Taraftarlarına da teşekkür eden Buz, "Bizleri hiçbir yerde yalnız bırakmıyorlar. Hepsine bu galibiyeti armağan etmek istiyoruz. Emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Manisaspor da alt sıralarda inanılmaz bir mücadeleye girdi. Ligdeki 18 takımın da hedefi var. Manisaspor'a bundan sonra ki maçlarında başarılar diliyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Spor

Sait Karafırtınalar Yeni Malatyaspor Manisaspor İrfan Buz Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title