Haberler

Maçın Ardından

TFF 1. Lig'in 25. haftasında kendi sahasında oynadığı Giresunspor'u 4-1 yenen Boluspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, "Dokuz hafta sonra eminim hedeflediğimiz yerde bitireceğiz.

TFF 1. Lig'in 25. haftasında kendi sahasında oynadığı Giresunspor'u 4-1 yenen Boluspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, "Dokuz hafta sonra eminim hedeflediğimiz yerde bitireceğiz. Bunu gerçekleştirmek için her şeyi yapacağız." dedi.

Çapa, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmadan önce bu sonucu alacaklarına inandıklarını söyledi.

Son haftalarda oynadıkları oyunun çok kötü olmadığını fakat sonuca ulaşamadıklarını anlatan Çapa, "İlk devre girmiş olduğumuz pozisyonları değerlendirmiş olsaydık tamamen gereksiz bir ikinci devre olacaktı. Ama maalesef girmiş olduğumuz pozisyonların yüzde 50'sini bile değerlendiremiyoruz. Bu da çok üzücü. Bunun artı tarafı bu kadar çok pozisyona girmemiz. Ama üzücü tarafı da bu kadar pozisyonu cömertçe harcamamız." diye konuştu.

Ligin tamamlanmasına 9 hafta kaldığını anımsatan Çapa, "Bugün her şeyin tekrar lehimize döndüğünü düşünüyorum. Çünkü rakiplerin almış olduğu sonuçlar da bizim için çok olumlu. 9 hafta sonra eminim hedeflediğimiz yerde bitireceğiz. Bunu gerçekleştirmek için en azından her şeyi yapacağız. Sürprizler olacak. Biz son oynamış olduğumuz 3-4 haftayı devam ettirip üzerine de biraz koyabilirsek çok büyük bir sıkıntının olacağını düşünmüyorum." ifadesini kullandı.

Giresunspor cephesi

Giresunspor'un teknik direktörü Yücel İldiz ise bugün beklemedikleri bir skorla karşı karşıya kaldıklarını ifade etti.

Oyuna da iyi başladıklarını dile getiren İldiz, "Gayet iyi götürüyorduk. Fakat zaman zaman böyle şanssızlıklar olabiliyor. Talihsiz bir gol yedik. Kendi kalemize attık. Bunlar futbolda olur ama bir olur, iki olur. Bugün üç oldu. Yani üç tane golü neredeyse çok ciddi ferdi hatalardan kendi kalemize atmış gibi olduk." dedi.

Yedikleri hatalı gollerin takımın bütünlüğünü bozduğunu kaydeden İldiz, "Yediğimiz bu goller takım kimliğinden uzaklaşmamızı beraberinde getirdi. Ne kadar oyunu toparlamaya çalışsak da olmadı. Farklı bir skorla mağlup olduk. Ziyadesiyle üzgünüz. Bunu beklemiyorduk." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Yücel İldiz Giresunspor Fuat Çapa Boluspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title