Haberler

Maçın Ardından

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, TFF 1. Lig'in 24. haftasında 2-1 galip geldikleri Şanlıurfaspor maçına ilişkin, "Rakiplerimiz puan kaybı yaşadığı için bu karşılaşmayı kazanmak zorundaydık.

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, TFF 1. Lig'in 24. haftasında 2-1 galip geldikleri Şanlıurfaspor maçına ilişkin, "Rakiplerimiz puan kaybı yaşadığı için bu karşılaşmayı kazanmak zorundaydık." dedi.

Malatya İnönü Stadı'nın zemin sorunu nedeniyle 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Buz, "Çok önemli bir müsabakaya çıktık. 2-0 öne geçtikten sonra takımın daha rahat oynamasını beklerdim. Şanlıurfaspor'un şiddetle puana ihtiyacı vardı. Teknik direktör değişikliğine gittiler. Ogün Temizkanoğlu'nu tebrik ediyorum. İyi bir oyun sergilediler. Önümüzdeki hafta Sivasspor'a karşı da bunu sürdüreceklerini düşünüyorum. Hem üst sıralarda hem de küme düşme hattında rekabet gittikçe artıyor. Daha iyi olmalıyız. Taraftarlarımız muhteşemdi. İstanbul'da yaşayan Malatyalılara teşekkür ediyorum. Takıma inanılmaz destek verdiler." ifadelerini kullandı.

Şanlıurfaspor karşılaşmasında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Michael Pereira, Ferhat Kiraz ve Mehmet Sak'ın durumu hakkında bilgi veren 49 yaşındaki teknik adam, "Pereira ile Ferhat Kiraz'ı riske edebilirdik. Bu oran yüzde 10-15 olsa bile bunu yapmadık çünkü önümüzde önemli maçlarımız var. Mehmet Sak'ın dönüşü diğer oyunculara göre daha uzun sürebilir." diye konuştu.

Buz, ayrıca 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda bu maçı oynamalarına izin veren İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü yetkililerine de teşekkür etti.

Şanlıurfaspor cephesi

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu ise bireysel hatalardan dolayı mağlup olduklarını dile getirdi.

Lidere karşı fazla pozisyon vermedikleri maçta futbolcularının yüreklerini ortaya koyduğunu aktaran Temizkanoğlu, şunları kaydetti:

"Üzüntümüz büyük. İki günden bu yana buradayız. Oyuncular bu maçta çok mücadele ettiler. Eğer şans biraz yanımızda olsaydı yakaladığımız pozisyonları çok daha iyi değerlendirip, buradan galibiyetle ayrılabilirdik. Şans, Evkur Yeni Malatyaspor'dan yanaydı ama Şanlıurfaspor layık olduğu yere gelecektir."

Karşılaşmanın hakemi Serkan Tokat'ın bazı pozisyonlarda rakip lehine kararlar verdiğini ileri süren Temizkanoğlu, "Özellikle Sedat Ağçay'ın sarı kart görmesi gereken 3 pozisyon var. Penaltı pozisyonu bana göre tartışılır, çünkü rakip oyuncu kalecinin üstüne tamamen tabanla geliyor. Bana göre alakasız bir penaltıydı." şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: AA / Spor

Ogün Temizkanoğlu Yeni Malatyaspor Şanlıurfaspor İrfan Buz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title