Haberler

Maçın Ardından

Spor Toto Süper Ligi'nin 24. haftasında Kasımpaşa'ya 2-0 yenilen Gaziantepspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, "Burada bir hata varsa sorun bendedir. Oyuncularıma güveniyorum. Kazanmak için mücadele etmeye devam edeceğiz." dedi.

Uygun, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kazanmak istedikleri bir karşılaşmayı kaybettikleri için üzüntülü olduğunu söyledi.

Pozisyonlara girdiklerini ama yedikleri golden sonra istediklerini yapamadıklarını anlatan Uygun, oyun sistemlerini değiştirmelerine rağmen başarılı olamadıklarını vurguladı.

Oyuncularına güvendiğini dile getiren Uygun, şunları kaydetti:

"Burada bir hata varsa sorun bendedir. Oyuncularıma güveniyorum. Kazanmak için mücadele etmeye devam edeceğiz. Bursaspor maçında hakem yüzünden yenildik. Onun stresini henüz atamadık. Bu haksızlığa gerekli tepkiyi şehir olarak veremedik. Benim elimde sihirli değnek yok. Geçen haftaki şoku üzerimizden atamadık. Bursaspor maçında galibiyet bekliyordum açıkçası. Sonuçta olmadı. Şimdi Kayseri'ye gideceğiz. İnşallah orada Kayserispor'u yenip yolumuza devam edeceğiz. Buraya inanarak geldim. Şimdiye kadar 6 takım aldım. Allah'a şükür hepsini de kurtardım. Bizim inandığımız kadar inanmayanlar düşünsün."

Uygun, maç sırasında taraftarların gösterdiği tepkiyle ilgili bir soruya da şu yanıtı verdi:

"Kazanmamızı sağlayacak olan da taraftar, takımı ligde tutacak olan da… Dolayısıyla küfreden arkadaşa soruyorum; o kadar küfür kendine yapılsa ne düşünür? Bu kadar çirkinliğin havada uçuştuğu bir ortam görmedim. Daha maç başlamadan başladılar. Burası küfür yeme yeri değil. Kimse kimsenin anasına avradına küfür edemez. Bu ülkede sırf bunlar için cinayet işleniyor. Benim yerim belli, tesislerdeyim. Gelsinler orada küfretsinler. Şimdi ben o adamı tribünden indirip dövsem olur mu? Türk futboluna ne oluyor? İnsanlar birbirine sevgi duymalı. Küfretmeye gelmeyin kardeşim. Küfrediyorlarsa gelip yüzüme küfretsinler. Bir tane Gaziantepspor var. Passolig nerede? Rakiplerimiz yeniliyor. Rakiplerimiz daha bize gelecek. 2 rakibimizle maçımız var, eksik maçımız var. Bu kadar küfür ne, biz vatan haini miyiz? 'İstifa', diyebilirsiniz. Bu en doğal şey. Çok iftiralara uğradım ama hala çok şükür dimdik ayaktayım. Tüm protestonu yaparsın ama kimsenin anasına avradına küfredilir mi? Allah'tan eski Bülent değilim."

- Kasımpaşa cephesi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş de deplasmanda kazandıkları için mutlu olduğunu dile getirdi.

Son oynadıkları 2 maçın da ligin alt sıralarından kurtulmak isteyen takımlarla olduğunu aktaran Özdeş, "Biz de kazanmak istiyorduk. Bugün takım oyunu oynadık. Bizim için önemli bir 3 puandı. 5. sıraya yaklaştık. Kalan maçlarında Gaziantepspor'a başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Gaziantepspor Bülent Uygun Bursaspor Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title