Haberler

Rıza Çalımbay İşimiz Çok Zor Ama Takımıma Güveniyorum

Güncelleme:

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Kalan dört maçımız var. Hepsi final maçı gibi. Bunları da en iyi şekilde bitirmeye çalışacağız." dedi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Kalan dört maçımız var. Hepsi final maçı gibi. Bunları da en iyi şekilde bitirmeye çalışacağız." dedi.

Çalımbay, Adanaspor'u 1-0 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bulundukları konum itibariyle göreve geldiği günden beri final gibi maçlar oynadıklarını söyledi.

Göreve başladığında, oyuncularına, "Bulunduğumuz yerden çıkmak istiyorsak, bu maçları en iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor." dediğini aktaran Çalımbay, şöyle devam etti:

"Takımımız, bütün oynadığımız maçlarda gerçekten inanılmaz bir şekilde mücadele ediyor. Pazartesi günü Trabzonspor deplasmanında zorlu bir 90 dakika oynadık. Mücadelesi fazla olan bir maç oynadık. Oradan galip geldik. O galibiyetin daha da anlamlı olması için bugünkü maçı da çok iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyordu. Adanaspor maçının çok zor olacağının farkındaydık. Adanaspor'un bulunduğu yer, bizim daha önceki konumumuzdu."

"Takımıma güveniyorum"

Çalımbay, maçın başından sonuna kadar oyunun içinde kalıp, disiplini bozmadan oynadıklarının altını çizerek, özellikle maçın başlarında pozisyonlar bulduklarını ancak değerlendiremediklerini belirtti.

Ligin ikinci yarısında hem takviye yapıp hem de çalışarak daha iyi bir duruma geleceklerinin vurgulayan Çalımbay, "Takımımdan çok memnunum. Kalan dört maçımız var. Hepsi final maçı gibi. Bunları da en iyi şekilde bitirmeye çalışacağız. İşimizde çok zor. Medipol Başakşehir, Fenerbahçe, Bursaspor ve Kasımpaşa maçlarımız var. Özellikle Başakşehir maçı deplasmanda, zor bir maç olacak. Takım olarak oradan da istediğimiz şekilde çıkacağımıza yürekten inanıyorum. Takımıma güveniyorum. Tabii ki çok mücadele etmemiz gereken bir maç. Arkadaşlarımızla bir yola çıktık. İnşallah bu yolda iyi bir şekilde devam edeceğiz." diye konuştu.

Adanaspor cephesi

Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic de güzel bir mücadele olduğunu belirterek, iki takımında elinden geleni yapmaya çalıştığını söyledi.

Oyuncularının karşılaşmada ellerinden geleni yapmaya çalıştığını ifade eden Jurcic, "Aslında iyi paslar yaptık. İyi ataklar geliştirdik ama son dokunuş eksik kaldı. Ama artık yapacak bir şey yok. Önümüzdeki maçı düşünmeye başlayacağız artık." şeklinde konuştu.

Jurcic, basın toplantısında soru kabul etmedi.

Kaynak: AA / Spor

Rıza Çalımbay Trabzonspor Antalyaspor Adanaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title