Haberler

Maçın Ardından

TFF 1. Lig'in 9. haftasında sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kalan Giresunspor'un teknik direktörü Mustafa Kaplan, "Giresunspor olarak sahaya çıkıp futbol oynamak istiyoruz.

TFF 1. Lig'in 9. haftasında sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kalan Giresunspor'un teknik direktörü Mustafa Kaplan, "Giresunspor olarak sahaya çıkıp futbol oynamak istiyoruz. Türk futboluna bir şeyler katmak istiyoruz. Bizim işimiz sadece futbol. Kimse eyyamcılık yapmayacak, logolara takılmayacak." dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kaplan, maçın hakemi Arda Kardeşler'i eleştirdi.

Hakemlerle ilgili bugüne kadar olumsuz konuşmadığını belirten Kaplan, "Sahaya futbol oynamak için çıkan bir Giresunspor takımı var. Maçın başında golümüzü de buluyoruz. İyi de oynuyoruz ama sahanın içerisinde hakemim verdiği kararları anlamış değilim. Kora kor bir maç oldu. Onlar da kazanabilirdi, biz de kazanabilirdik ama inanılmaz düdükler çalındı." diye konuştu.

Mustafa Kaplan, maçı kazanmak için sonuna kadar mücadele eden oyuncularını tebrik ettiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Oyuncu grubumu yürekten kutluyorum. Sahada verdikleri mücadele ve alın terlerinden dolayı. Onlardaki istek, arzu, mücadele, hırs inanılmazdı. 10 kişi kalmamıza rağmen yine maçı kazanmak için oynayan bir Giresunspor vardı. Bu kadar yanlı verilen kararlar var. Ona rağmen gardımız düşmedi. Attığımız golün uzaktan yakından ofsayt olduğuna inanmıyorum. Verilmeyen bir golümüz var. Bugün iki puanımızı aldı götürdü. Bundan dolayı son derece üzgünüm. Giresunspor olarak sahaya çıkıp futbol oynamak istiyoruz. Türk futboluna bir şeyler katmak istiyoruz. Bizim işimiz sadece futbol. Kimse eyyamcılık yapmayacak, logolara takılmayacak."

Buruk: "Zorlu maç olacağını biliyorduk"

Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk ise Giresunspor maçının tahmin ettikleri gibi zor geçtiğini belirterek, "İyi bir takıma karşı oynadık. Çok da erken 1-0 geriye düştük. Sonra oyunu dengelemeye çalıştık. Beraberliği sağladık ve maç iki tarafın da kazanmak için çaba harcadığı bir hale dönüştü." ifadelerini kullandı.

İkinci yarının başında rakiplerinin 10 kişi kaldığını hatırlatan Buruk, şöyle konuştu:

"Sonra biz de kazanmak için hamleler yaptık. Oyuna baktığımızda Giresunsporlu futbolcular bizden daha çok kazanmayı istedi. Bazı oyuncularımızın performansları yüksek değildi. Böyle olunca da kazanmayı hak eden bir oyun sergileyemedik. Gol de yiyebilirdik, maçı da kaybedebilirdik. Giresunspor deplasmanında aldığımız bir puan çok kötü gözükmüyor. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra çok hamle yaptık ama istediğimiz sonucu alamadık."

Kaynak: AA / Spor

Arda Kardeşler Mustafa Kaplan Giresunspor Okan Buruk Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title