Haberler

Maçın Ardından

Atiker Konyasporlu futbolcu Halil İbrahim Sönmez, "İçeride de izledim, benim pozisyonum net penaltı.

Atiker Konyasporlu futbolcu Halil İbrahim Sönmez, "İçeride de izledim, benim pozisyonum net penaltı. Yine aynı oyuncu galiba, ikinci yarı onun eline çarpan pozisyon penaltı. Söyleyecek bir şey yok." dedi.

Sönmez, 1-0 yenildikleri Fenerbahçe karşılaşmasının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, rakiplerinin ligde zor günler geçirdiğini, maçın da zorlu geçeceğini bildiklerini söyledi.

Hem kendilerinin hem de rakiplerinin galibiyeti çok isteyerek maça başladığını vurgulayan Sönmez, "Karşılaşmanın kısır geçeceğini biliyorduk. Maçın başında, talihsiz bir penaltıyla, 1-0 geriye düştük. İçeride de izledim, benim pozisyonum net penaltı. Yine aynı oyuncu galiba, ikinci yarı onun eline çarpan pozisyon penaltı. Söyleyecek bir şey yok." diye konuştu.

Sönmez, hakemin kötü niyetli olduğunu düşünmediğini belirterek, "İki pozisyonu da atladığını düşünüyorum. Penaltımız verilmedi. Mutlak üç puan istiyorduk bu maçtan. Kaybettik ama sağlık olsun diyoruz. Haftaya Bursaspor maçı çok önemli. Oradaki maçı kazanıp telafi yapmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Yeşil-beyazlı orta saha oyuncusu Ömer Ali Şahiner ise ilk yarıda Fenerbahçe'nin baskılı oynadığını, istediklerini yapamadıklarını söyledi.

Sahalarında 18 maç sonra yenildiklerini hatırlatan Şahiner, taraftarların maçın bitimine kadar takımlarına destek verdiğini ancak sahadan mağlubiyetle ayrıldıkları için üzgün olduklarını sözlerine ekledi

Kaynak: AA / Spor

Ömer Ali Şahiner Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title