Haberler

Maçın Ardından

TFF 1. Lig'in 7. haftasında Girensunspor'u 1-0 mağlup eden Eskişehirspor'un teknik direktörü Alpay Özalan, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

TFF 1. Lig'in 7. haftasında Girensunspor'u 1-0 mağlup eden Eskişehirspor'un teknik direktörü Alpay Özalan, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Özalan, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Daha fazla pozisyon üretebilirdik. Düşüncemiz sadece galibiyetti." dedi.

Kazanmalarına rağmen iyi oynamadıklarını dile getiren Özalan, "Her şeyden önce artık iç sahada seyircimize kavuşacağız. Sahamızda 4 maçta 2 beraberlik verdik. Seyircimiz olsa böyle olmazdı. Seyircimizle daha coşkulu, hırslı ve pozisyon üreten bir takım olacağız. Yeni stadımızda seyircimizle daha farklı bir Eskişehirspor olacak. Bu galibiyet çok önemliydi." diye konuştu.

Siyah-kırmızılı futbolcu Hakan Çinemre ise bugün kazandıkları maçla namağlup unvanlarını sürdürdüklerini anımsatarak, şampiyonluktan başka düşüncelerinin olmadığını aktardı.

Giresunspor cephesi

Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, yenilmelerine karşın iyi bir futbol sergilediklerini kaydetti.

Eskişehirspor'u tebrik eden Kaplan, "Sahada yere yatarak kazanan bir oyuncu grubu vardı. Biz pozitif futbol oynayan bir takımız. Üretkenliği olan, pozisyon üreten ve kaçıran bizdik. Bugün kaybettik. Savunmamızdaki bir anlık hata bize pahalıya mal oldu. Üzgünüm ve kırgınım." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Kaplan Eskişehirspor Alpay Özalan Giresunspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title