Haberler

Maçın Ardından

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda sahasında Karşıyaka'yı 2-1 yenen Kastamonuspor 1966'nın teknik direktörü Ahmet Duman, Karşıyaka'yı kendi sahalarında yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda sahasında Karşıyaka'yı 2-1 yenen Kastamonuspor 1966'nın teknik direktörü Ahmet Duman, Karşıyaka'yı kendi sahalarında yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Duman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılamaya yedek oyuncu ağırlıklı çıktıklarını belirterek, "Lig maçlarında görev alamayan oyuncularımızla maça başladık. Oyuncularımız uzun süren maç performansı olmamasına rağmen çok iyi mücadele ettiler. Oyunda 90 dakika boyuncu Karşıyaka'dan üstündük. Oyuncularımın performansı beni çok mutlu etti" dedi.

Saha şartlarının kötü olmasına rağmen Karşıyaka karşısında çok sayıda pozisyon yarattıklarını ifade eden Duman, PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'yı kendi sahalarında yendikleri için mutlu olduklarını kaydetti.

Hafta sonu ligde Dardanelspor ile önemli bir maç oynayacaklarını vurgulayan Duman, "Şampiyonluk yolunda önemli bir engel. Öncelikle Dardanelspor maçını orada kazanmak için oynayacağız. Kupada bundan sonra oynayacağımız Galatasaray deplasmanı var. Orada Galatasaray karşısında burada oynadığımız gibi hiç çekinmeden iyi mücadele ederek Kastamonu'yu temsil etmeye çalışacağız. Tabii Galatasaray ile oynuyoruz, kazanmak kolay değil. Ancak iyi futbol oynayacağız. Son oynadığımız maça kadar kupa maçlarında gösterdiğimiz iyi performansı orada da göstereceğiz" diye konuştu.

Karşıyaka cephesi

Karşıyaka Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu ise kötü hava şartlarında iyi mücadele eden her iki takımın futbolcularını tebrik etti.

Her iki takımın da genç futbolcularla maça çıktığını anımsatan Göksu, futbolcularının Kastamonuspor karşısında iyi bir mücadele verdiğini aktararak, şunları dile getirdi:

"Bu mücadelenin sonunda ben isterdim ki maç berabere bitsin ama olmadı. Kastamonu'yu da tebrik ediyorum. Biz yolumuza devam edeceğiz. Kazandığımız gençlerin yolları açık. Onları tekrar tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki maçlarda aynı başarıyı gösterirler. Kastamonu'ya da bundan sonraki müsabakalarda başarılar diliyorum."

Kaynak: AA / Spor

Ahmet Duman Karşıyaka Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title