Haberler

Maçın Ardından

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat'ın açıklamalarıGiresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri'in açıklamaları Maçın ardından- Samsunspor Teknik Direktörü Özat: "Artık bu maçın telafisini başka karşılaşmalarda yapacağız"- Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri: "Giresunspor olarak güzel bir yoldayız" PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Ümit Özat, kendi sahalarında 2-0 kaybettikleri Giresunspor maçına ilişkin, "Artık bu maçın telafisini başka karşılaşmalarda yapacağız" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat'ın açıklamaları Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri'in açıklamaları Maçın ardından- Samsunspor Teknik Direktörü Özat: "Artık bu maçın telafisini başka karşılaşmalarda yapacağız"- Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri: "Giresunspor olarak güzel bir yoldayız" PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Ümit Özat, kendi sahalarında 2-0 kaybettikleri Giresunspor maçına ilişkin, "Artık bu maçın telafisini başka karşılaşmalarda yapacağız" dedi.Özat, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, ilk yarıda takımın iyi oynadığını söyledi.İlk yarıda oynadıkları futbolla 3-1 önde olmaları gerektiğini savunan Özat, "Galip olarak soyunma odasına gideceğimiz ilk yarıyı 1-0 geride kapadık. Yani ilk yarı pozisyon vermeden 1-0 soyunma odasına gittik. İkinci yarı yüklendik, yüklendik atamadık. Sonra ikinci golü yedik. Söyleyecek bir şey yok. Futbolda bunlar var. Zaman zaman üst üstte kazanıyorsunuz, zaman zaman üst üstte kaybediyorsunuz" şeklinde konuştu.Ligde ilk yarının bitimine 4 maç kaldığını hatırlatan Özat, "12 puandan en az 8'ini almak zorundayız. Bugün iyi oynamamıza rağmen olmayınca olmuyor. Artık bu maçın telafisini başka karşılaşmalarda yapacağız" değerlendirmesinde bulundu.Nijeryalı oyuncu Chikeluba Ofoedu'yu maç kadrosuna almadığını kaydeden Özat, "Ofoedu sorunlu bir oyuncu. Kadro dışı bırakmak çağ dışı bir yöntem. Onunla bundan sonra ne kadar iyi çalışırım bilmem. Biz onu kazanmak adına her şeyi yaptık ama o kendisini ulaşılmaz görüyor. Bu hareketlerine devam ettiği sürece ondan faydalanacağımı düşünmüyorum" ifadesini kullandı. - Giresunspor cephesiGiresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise oyuncularını tebrik ettiğini belirterek çok mutlu olduğunu aktardı.Bugün iki takımın Süper Lig ayarında bir futbol oynadığına işaret eden Sözeri, şunları kaydetti."Doğru futbol oynadık ve rakibimize duran topların haricinde pozisyon vermedik. Giresunspor olarak güzel bir yoldayız. Oyuncularım kendi kendilerine hedef koydular. Bizde onlara katkı vererek bu hedef doğrultusunda ilerliyoruz. Maç maç yolumuzda ilerliyoruz. Kazandığımız son dört maçın bu ligin üst düzey takımlarına karşı alınmış olması bizim için daha anlamlı. Bu maçın keyfini bir gün yaşayıp hemen Boluspor maçına hazırlanacağız."

Kaynak: AA / Spor

Giresunspor Samsunspor Ümit Özat Spor Haberler

Bakmadan Geçme

AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title