Haberler

Maçın Ardından

PTT 1. Lig'de İzmir derbisinde Göztepe'yi 1-0 mağlup eden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Yenilmezlik serimizi devam ettirmek, her maçı kazanmak istiyoruz" dedi.

PTT 1. Lig'de İzmir derbisinde Göztepe'yi 1-0 mağlup eden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Yenilmezlik serimizi devam ettirmek, her maçı kazanmak istiyoruz" dedi.

Eroğlu, maçtan sora katıldığı basın toplantısında, son dönemde çıkışta olan iki İzmir ekibinin mücadelesinden galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Müsabakanın yoğun yağışta oynanmasına rağmen zeminin iyi olduğunu kaydeden Eroğlu, şöyle konuştu:

"Zemin için emeği geçen herkese teşekkür ederim. Müsabakaya hava şartlarından dolayı kontrollü başladık. Hızlı hücumlarla gol pozisyonuna girdik. Takım oyunumuz, taktik disiplin önemliydi ve gol atacağımızı da biliyorduk. 66. dakikada çok çalıştığımız bir organizasyon sonucu gol bulmamız da gurur verici. İki takım da çok iyi mücadele etti. Biz kazandık, yenilmezlik serimizi devam ettirmek, her maçı kazanmak istiyoruz. Göztepe'ye de başarılar diliyorum."

Eroğlu, saha şartlarına göre oynamaya çalıştıklarını belirterek, "Rakibimiz biraz daha ayağa oynamaya çalıştı. Biraz ikinci bölgede kalıp rakibi kendi sahamıza sokmamak için uğraştık ve zaman zaman bunu gerçekleştirdik. Karşımızda iyi bir takım vardı, ayağa oynamaya çalıştı" dedi.

İlk 6 şansını geçen sene kıl payı kaçırdıklarını hatırlatan Eroğlu, "Geçen seneki başarının tesadüf olmadığını biliyoruz. Bu sezona iyi başlamamamıza rağmen her geçen üzerine koyduk ve puanlar da gelmeye başladı. Hedefimiz bundan sonra her maçı futbol oynayarak, takım olarak kazanmak" diye konuştu.

Göztepe cephesi

Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin ise müsabakanın ilk 15 dakikalık bölümünde iyi oynamalarına rağmen saha şartlarından dolayı bunu sürdüremediklerini kaydetti.

Rakiplerinin fizik olarak daha diri, daha organize olduğunu belirten Diyadin, şöyle konuştu:

"Biz teknik kapasitesi yüksek, ayağa pas yapan bir takımız Altınordu ise mücadele yönüyle ön plana çıkan bir takım, saha ağırlaşınca bu durum Altınordu'ya avantaj sağladı. Duran top organizasyonunda golü yedik. Rakibimiz daha sonra iyi kapandı ve iyi mücadele etti. Saha şartlarında diri kalan, mücadele eden Altınordu'yu tebrik ediyorum, hak ettikleri bir galibiyet aldılar."

Diyadin, lig sonuna kadar en az 5-6 takımın Süper Lig'e yükselme yarışının içinde olacağını sözlerine ekledi.

Öte yandan Altınordu Kulübü'nün yağış nedeniyle müsabakayı açık tribünden izleyen Göztepeli taraftarlarının kapalı tribüne alınmasını kararlaştırıldığı, TFF'nin izin verdiği bu değişimin yağışın durması nedeniyle yapılmadığı bildirildi.

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Eroğlu Metin Diyadin Altınordu İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title