Haberler

Maçın Ardından

Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, Spor Toto Süper Lig'de liderliğe oturduklarını ve kalan haftalarda hata yapmayıp şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, Spor Toto Süper Lig'de liderliğe oturduklarını ve kalan haftalarda hata yapmayıp şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Karşılaşmadan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Hasan Ali, Bursaspor'u 1-0 yendikleri maçın çok tempolu geçtiğini belirterek şöyle konuştu:

"İki takım da iyi mücadele etti. İki takımın gol pozisyonları vardı. Çizgiden çıkardığım top maçın kırılma anı olabilir. Görevim orada olmaktı. Şu an artık her şey bizim elimizde. Kalan maçlarımızı kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Artık kaybetmek lüksümüz yok. İnşallah sezon sonunda gülen taraf biz oluruz."

Geride kalan haftalarda çok zorlu maçlara çıkacaklarını aktaran Hasan Ali, "Yaşadığımız olaydan sonra çok iyi kenetlendik. Takım içinde arkadaşlık çok iyi. Bu olaylardan sonra daha da iyiyiz. Taraftarın desteğiyle avantajımızı kullanarak şampiyon olacağımızı düşünüyorum" dedi.

Alper Potuk : "Haftalardır bugünü bekledik"

Sarı-lacivertlilerin genç futbolcusu Alper Potuk, Bursaspor karşısında kritik bir galibiyet elde ettiklerini dile getirdi.

Galatasaray'ın Trabzonspor'a kaybetmesinden sonra bu karşılaşmanın çok önem kazandığını aktaran Alper, "Liderlik açısından çok önemli bir maçtı. Haftalardır bugünü bekledik ve lider olduk. Kritik maçların üstesinden gelebiliyoruz. Artık son viraja girdik. Son 7 hafta. İnşallah sonu bugünkü gibi iyi olur ve şampiyon biz oluruz. Son 7 maçı kazanıp inşallah şampiyon olacağız" ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertlilerin kaptanı Emre Belözoğlu ise gazetecilere yaptığı kısa açıklamada, "Bursaspor çok iyi takım. Zaman zaman onlar zaman zaman biz iyi oynadık. Eskişehirspor maçı çok önemli. Oradan galibiyetle gelirsek ibre biraz daha fazla bize döner" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Alper Potuk Bursaspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title