Haberler

Maçın Ardından

Eskişehirspor Teknik Direktörü Skibbe: "Galibiyeti için Galatasaray'ı tebrik ediyorum.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Galatasaray'ı 2-1 kazandığı için tebrik ederek, "Tekrar ayağa kalkıp önümüzdeki maçlarda kaybettiğimiz puanları geri alacağımıza inanıyorum" dedi.

Skibbe, maçın ardından yaptığı açıklamada, skordan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Zeminin iyi olmamasının durumu daha da zorlaştırdığını ifade eden Skibbe, "Biz istekli ve yüreğimizle çok iyi oynadık. İkinci yarıda bunu daha fazla ortaya koyduk. Dakikalar ilerledikçe daha çok galibiyete oynadık. Kontraatakta skorun 2-1 olmasından üzüldük. Galibiyeti için Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Tekrar ayağa kalkıp önümüzdeki maçlarda kaybettiğimiz puanları geri alacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Skibbe, takımın yeni transferleri Sezer Öztürk ve Mustafa Yumlu'nun da takıma çok iyi adapte olduğunu sözlerine ekledi.

- Galatasaray cephesi

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise bugün çok zor bir maç oynadıklarını, sonuç olarak üç puanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Bu tür maçlardan üç puanla dönmenin çok önemli olduğunu vurgulayan Hamzaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Maça istediğimiz gibi başlayamadık. Topa sahip olamadık. Sahaya ve şartlara alışıncaya kadar sıkıntılar yaşadık. Buna rağmen golü bulduk. Bir gol yiyip, devre arasına beraberlikle girdik. İkinci yarıda rakip oyunu daha çok elinde tuttu. Sahada hakimiyet sağlayamadık. İnancımızı kaybetmedik. Son ana kadar kazanma azminden bir şey yitirmedik, galibiyet golünü bulduk. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu galibiyet Galatasaray camiasına armağan olsun."

Hamzaoğlu bir gazetecinin, "Muslera'nın iki haftadır maçın kahramanı olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusunu, "Kalemizde çok fazla pozisyon görüyoruz demek ki. Çok iyi kurtarışlar yapıyor. Muslera'yı bir kez daha ayrıca tebrik ediyorum. İyi bir kaleci. Ona sahip olduğumuz için şanslıyız" diye konuştu.

Her oyuncunun kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Hamzaoğlu, "Burak Yılmaz ligde gol kralı olan bir oyuncu. Hücum gücümüzde çok önemli bir oyuncu ve eksikliği hissediliyor. Bütün oyuncularım elinden geleni yapıyor" dedi.

Hamzoğlu, tedavisi süren Sabri Sarıoğlu'nun 2-3 hafta sonra takıma katılabileceğini bildirdi. - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Hamza Hamzaoğlu Michael Skibbe Eskişehirspor Galatasaray Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title