Haberler

"3 Puan ve Kazanmak, Güzel ama Böyle Bir Futbolla Değil"

Güncelleme:

Adana Demirspor Teknik Direktörü Karaman, "3 puan ve kazanmak güzel ama böyle bir futbolla, böyle bir oyun anlayışıyla değil." dedi.

PTT 1. Lig'de Orduspor'u 1-0 yenen Adana Demirspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, "3 puan ve kazanmak güzel ama böyle bir futbolla, böyle bir oyun anlayışıyla değil" dedi.

Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 3 puan kazandıklarını ancak karşılaşmadan bazı dersler çıkarmaları gerektiğini söyledi.

Çalışmalarını 4 katına çıkararak devam edeceklerini, teknik ekibin ve futbolcuların kendini hesaba çekeceğini anlatan Karaman, "Ben burada sadece 3 puanı tebrik ediyorum, bugün oynadığımız futbolu beğenmedim" diye konuştu.

Karaman, "Bu maç, gelecekte ders çıkaracağımız önemli bir karşılaşma olarak yerini alacak. Üç puan ve kazanmak güzel ama böyle bir futbolla, böyle bir oyun anlayışıyla değil. Sanıyorum konsantrasyon sıkıntımız var. Hafta başından bu yana bu maçın zorluğunu anlatıyorum futbolcularıma. Teknik manada ne konuşmuşsak en az onun kadar da bu maçın zorluğuyla alakalı konuştuk. Farkı arttırabilecek pozisyonlar da bulduk ama bazen pas tercihlerini değerlendiremedik" ifadelerini kullandı.

Orduspor cephesi

Orduspor Teknik Direktörü Ali Şahin ise karşılaşmadan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirtti.

Maçta bazı önemli pozisyonları değerlendiremediklerini anlatan Şahin, "Bugün oynadığımız karşılaşmadaki mücadelemizle ileriye ışık tuttuk. Daha önceki müsabakalar için aynı şeyi söyleyemeyiz" dedi. - Adana

Kaynak: AA / Spor

Adana Demirspor Ünal Karaman Ali Şahin Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title