Haberler

Maçın Ardından

Milli futbolcu Arda Turan: "Brezilya'ya karşı 'oley' çekilecek bir saygısızlığı hak etmedik" "Ben ve arkadaşlarım sonuna kadar savaşacağız. Eğer biri 'oley' çekecekse o tribüne gelmesin"

Milli futbolcu Arda Turan, "Brezilya'ya karşı 'oley' çekilecek bir saygısızlığı hak etmedik" dedi.

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Kazakistan'ı 3-1 yendikleri maçın ardından yayıncı kuruluş Show TV'ye yaptığı açıklamada, Brezilya'ya 4-0 yenildikleri özel maçta yaşananlara değinen Arda Turan, taraftarların kendilerine yönelik tepkilerine sitem etti.

Zor günler geçirdiklerini kaydeden milli futbolcu, "Kadıköy'de 'oley' çekilen bir taraftan geldik. Biz bu ülkenin evlatlarıyız. Ne olursa olsun, istediğimiz kadar kaybedip, kazanabiliriz. Ben bu takımın en iyi başarılarında da buradaydım. Kazanırken de, kaybederken de... Brezilya'ya karşı 'oley' çekilecek bir saygısızlığı hak etmedik. Milli formayı giyen hiçbir Türk evladı hak etmez. İnsanlar önce bunu bilmeli. Bu bir saygısızlıktır" diye konuştu.

Grupta bundan sonra her maçın kendileri adına bir final olduğunu vurgulayan Arda Turan, şunları kaydetti:

"İyi futbol oynadık. Sonuna kadar savaşacağız. Daha birçok maç var. Her maç bizim için final. Evet biraz motivasyonumuz düşük, üzgünüz. Güvenimiz gitmiş durumda ama bunu kazanabilmek için her şeyi yapıyoruz. Asla pes etmeyeceğiz. Ben ve arkadaşlarım sonuna kadar savaşacağız. En azından bu ülkenin başını dik tutacağız. Eğer biri 'oley' çekecekse o tribüne gelmesin."

Milli futbolcu, sarı kart görmesinin ardından, grupta Hollanda ile yapacakları maçta cezalı duruma düştüğü için takım arkadaşlarından özür diledi.

Maçta milli takımın 3. golünü atan Serdar Aziz de "Kazanmamız gereken maçtı, öyle de oldu. 90 dakika rakibe baskı yaptık. Rahat bir maç oldu bizim için. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Güzel bir galibiyete ihtiyacımız vardı" değerlendirmesini yaptı. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Kazakistan Arda Turan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title