Haberler

Maçın Ardından

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Yolbulan: "Bu sene lig enteresan. Oyun kalitesi anlamında bütün kulüpler sıkıntı yaşıyor"

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, "Bu sene lig enteresan. Oyun kalitesi anlamında bütün kulüpler sıkıntı yaşıyor" dedi.

Yolbulan, 2-1 yenildikleri Galatasaray maçının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yenildikleri için üzüldüklerini, daha önceki haftalara göre daha iyi bir oyun sergilediklerini ifade eden Yolbulan, "Galatasaray'a karşı zaman zaman oyun üstünlüğünü ele geçirdik. Fakat kısıtlı bir kadromuz var. Bizim için kritik oyuncular sakat. Ahmet İlhan Özek, Erkan Kaş, Samba Sow'un olmayışı bizim ideal 11 ile sahaya çıkmamıza, hocamızın kafasındaki taktikleri uygulamasına engel oluyor" diye konuştu.

Bu dönemi minimum hasarla atlatmak istediklerini anlatan Yolbulan, şöyle devam etti:

"Milli maç arasını değerlendirip, en azından bir iki sakat oyuncunun dönmesiyle beraber Gençlerbirliği maçından sonra puanlar ve galibiyetler serisine ihtiyacımız var. Kardemir Karabükspor bu sıranın takımı değil. Bu sene lig enteresan. Oyun kalitesi anlamında bütün kulüpler sıkıntı yaşıyor. Herkes, her takımı, her yerde yenebilecek durumda. Geçen sene de lige kötü başlamıştık. 10. haftada 10 puanımız falan vardı. İlk yarının bitmesine daha 9 maç var. Bu 9 maçtan maksimum puanı alıp devre arasında da birkaç takviyeyle  tekrar üst sıraları zorlayacak bir ekip haline geleceğiz."

Teknik direktör ve teknik heyetle bir sorun olmadığını kaydeden Yolbulan, "Bizim gibi takımların kadro derinliğinin, bir Fenerbahçe, Beşiktaş veya Galatasaray gibi olması mümkün değil. Kritik oyuncular olmadığı zaman her anlamda etkileniyoruz. Az puanda olduğumuz zaman bu, bir stres yaratıyor. Bunu aşmamız lazım, aşacağız. Karabükspor en kısa sürede bu sıkıntılı durumdan çıkacaktır" diyerek sözlerini tamamladı. - Karabük

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Yolbulan Galatasaray Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title