Haberler

"Rakibimiz İyi Oynadı ve Mücadele Etti, Hak Ettiği 3 Puanı Aldı"

Güncelleme:

PTT 1. Lig'de sahasında Boluspor'a 3-0 mağlup olan Albimo Alanyaspor'da teknik direktör Mehmet Altıparmak, rakibin iyi oynayıp, mücadele ederek hak ettiği 3 puanı aldığını söyledi.

Altıparmak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın ilk yarısında, isteksiz ve kötü bir oyun ortaya koyduklarını anlattı.

Maçın özellikle ilk 45 dakikalık bölümünde rakiplerinin kendilerini çok iyi kapattığını ve pas trafiklerini engellediğini ifade eden Altıparmak, "Boluspor, bizi durdurup ondan sonra oyunu kazanmaya gidecekti. Biz buna bir haftadır çalıştık ama bazen çalıştıklarınız, uyguladıklarınız sahada olmuyor" dedi.

Altıparmak, maçı çevirebilecek pozisyonların bulunduğunu belirterek, "Boluspor 1-0 öndeyken attığımız gol nizamiydi. Hakem göremedi, faul verdi. Sonra golü biz yedik. Belki maçı 1-1'e getirseydik oyun değişebilirdi" diye konuştu.

Futbolda bazen takım halinde çok kötü performans ortaya konabileceğini dile getiren Altıparmak, şunları kaydetti:

"Rakibimiz iyi oynadı ve mücadele etti, hak ettiği 3 puanı aldı. Milli takım arası bizim için iyi olacak. Bu arada eksiklerimizi ve yapamadıklarımızı futbolcularla konuşarak bulacağız. Eski kimliğimize döneceğiz. Kendimizi ekip olarak da sorgulamamız gerekiyor."

-Boluspor cephesi

Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer ise 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Önemli bir rakibe karşı mücadele verdiklerin belirten Erginer, "Bizim 9 puanımız vardı. Bu maçı 6 puanlı bir maç olarak görüyorduk. Kurguda küçük değişiklikler yaparak maça çıktık. Oynamak istediğimiz oyunu sahaya yansıttık ve galip geldik. Futbolcularımı, çok iyi mücadele ettikleri için kutluyorum" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Altıparmak Kemal Erginer Boluspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title