Haberler

Kadın Kameramanın Çelme Taktığı Suriyeli Baba, Futbol Antrenörü Oldu

Güncelleme:

Almanya'ya gitmek isterken Macaristan'da bir kadın kameraman tarafından çelme yiyerek yere düşürülen göçmen babanın başına talih kuşu kondu.

Suriye'deki savaştan kaçarak Türkiye'ye yerleşen ve oradan da Almanya'ya gitmek isterken Macaristan'da bir kadın gazeteci tarafından oğlu ile polisten kaçmaya çalıştığı sırada çelme atılarak yere düşürülen göçmen babanın başına talih kuşu kondu.

TEKNİK DİREKTÖR OLARAK İŞ VERİLDİ

Macaristan'da kadın gazeteci Petra Lazlo'nun çelme attığı baba Osama Abdul Mohsen'in görüntülerini izleyen Madrid'deki Ulusal Teknik Direktörler Eğitimi Birliği (CENAFE) Almanya'daki kamplarda bulunan Mohsen ile temasa geçerek kendisine merkezlerinde teknik direktör olarak iş verdiklerini açıkladı.

AİLESİNİ YANINA ALDIRACAKLAR

Çalımı yiyen Osama Abdul Mohsen'in savaş öncesi Suriye'de 1. ligde bir takım çalıştırdığını öğrendiklerini vurgulayan CENAFE bu kişiye işin dışında bir ev vereceklerini ve halen Türkiye'de kamplarda bulunan ailesini de yanına getirmesi için girişimler başlattıklarını duyurdu.

İLK DEFA SEVİNDİRİCİ HABER ALDI

Bu karardan büyük sevinç yaşayan Suriyeli göçmen baba uzun yıllardır ilk defa ailesi için sevindirici bir haber aldığını söyledi. Osama Abdul Mohsen akşam saatlerinde Almanya'dan Madrid'e gelerek yeni evine yerleşecek ve buradan da teknik direktör olarak görevine başlayacak. Mohsen'in Türkiye'deki ailesinin ise önümüzdeki hafta Madrid'de olması bekleniyor.

NELER YAŞANMIŞTI?

Macaristan'ın Sırbistan sınırındaki Roszke köyünde bekletilen 100 kadar göçmen Sırbistan tarafına geçmek için koşmaya başlarken Macar polisinin engellemelerini görüntüleyen Petra Lazlo adlı kadın kameraman kucağında oğlunu taşıyan bir babayı, çelme atarak yere düşürmüş bu görüntüler dünyada büyük yankı yapmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Macaristan Almanya Türkiye Madrid Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (24)

admin777:

Gavur diye asagiladiginiz insanlar sizlerin umudu oldu. . .

37
32
yanıtYanıtla
werty:

eee önce ülkelerini karıştırdılar Allah da onları başlarına bela etti yani anlayacağın İlahi adalet

yanıt58
yanıt2
muratnoran:

şer görünen olaydan hayır çıkabilir bu örnekte olduğu gibi.

42
0
yanıtYanıtla
TürkLaz..Mobil-IOS:

Mevlam Görelim Neyler Neylerse Güzel Eyler. Her hayırda bir şer Her şerde bir hayır vardır. Allah herkezin gönlüne göre versin. Amin

37
2
yanıtYanıtla
MHP:

bana takla atirin ne olur.

18
12
yanıtYanıtla
emre:

alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.

28
2
yanıtYanıtla
sirttli:

hamza hamzaoglu nun yerine getirilseydi ya belki galatasarayda cok basarili olurdu:)

27
1
yanıtYanıtla
Mazlum:

Eeeh kader böyle birsey iste. Isi olan biri issiz birine celme takar. Celmeyi takan issiz kalir yere düsen is sahibi olur. Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste diye bosuna dememisler.

28
0
yanıtYanıtla
werty:

KURAN I KERİM boşuna demiyor '''' Bazen hoşunuza gitmeyen bir şey, hakkınızda hayırlı olabilir ve hoşunuza giden bir şey de hakkınızda şer olabilir. Allah bilir siz bilmezsiniz. ”

26
1
yanıtYanıtla
Iib:

Her şerde bir hayır vardır.

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title