Haberler

    Maça Değil Savaşa Gittiler

    İzmir Emniyet Müdürlüğü, salı akşamı Ziraat Türkiye Kupası arasında oynanan Karşıyaka-Galatasaray maçını izlemek için çevre illerden İzmir'e gelen Galatasaraylı taraftarların kontrolu sırasında çok sayıda patlayıcı madde, havai fişek, bıçak, sallama, satır, taş ve sopa ele geçirildiğini açıkladı.

    İzmir Emniyet Müdürlüğü, salı akşamı Ziraat Türkiye Kupası arasında oynanan Karşıyaka- Galatasaray maçını izlemek için çevre illerden İzmir'e gelen Galatasaraylı taraftarların kontrolu sırasında çok sayıda patlayıcı madde, havai fişek, bıçak, sallama, satır, taş ve sopa ele geçirildiğini açıkladı.

    Emniyet Müdürlüğü, üzerinde sallama bulunan 1, müsabaka düzeneni bozan 1, meşale yakan 4 Galatasaray taraftarı ile görevlilere küfür ve hakaret eden 2, müsabaka alanına giren 2 Karşıyaka taraftarı olmak üzere toplam 10 kişinin de gözaltına alındığını duyurdu.

    Bu arada karşılaşma öncesi Galatasaraylıların giriş yaptığı İZULAŞ kapısında Serhat Seven isimli bir taraftarın boynundan bıçakla yaralandığı bildirildi. Hayati tehlikesi bulunmayan Galatasaraylı taraftarı olan Serhat Seven'in ifadesinde kendisini Karşıyakalı zanneden Galatasaraylılar tarafından bıçaklandığını söylediği belirtildi.

    Olaylarda gözaltına alınan 10 fanatiğe 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun gereği spor müsabakalarını seyirden yasaklandığına ilişkin tebliğ yapılıp haklarında adli işlemler başlatıldığı ayrıca tribünlerde meşale yakan ve küfreden taraftarlarla ilgili tespit ve yakalama çalışmalarının devam ettiği açıklandı.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Galatasaray Karşıyaka İzmir Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title