Haberler

    Maç Sonu: Kasımpaşa-Eskişehirspor

    Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 1-0 kazandıkları Eskişehirspor maçında iyi mücadele ederek, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

    Arveladze, Kasımpaşa Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kritik haftalarda bulunulduğunu vurgulayarak, "İlk devrenin bitmesine fazla maç kalmadı. İlk devreyi iyi bir yerde bitirmeyi düşünüyoruz" dedi.

    Sakatlıkların ve cezaların kendilerini olumsuz etkilediğini kaydeden Gürcü teknik adam, "Geçen hafta alınan mağlubiyetten sonra geri dönmek hem ben hem de oyuncular için kolay değil. Eskişehirspor'a karşı ilk devre iyiydik. Topu ayağımızda tutup, pozisyonlara girdik. Önemli bir anda da golü bulduk. Ondan sonra da skoru tutmak için çalıştık. İyi mücadele gösterip, organize olarak, önemli bir 3 puan aldık. Altyapıdan gelen İsmail Ayaz'ı da tebrik etmek istiyorum. İlk kez Süper Lig'de forma giydi" ifadelerini kullandı.

    Arveladze, 21 Yaş Altı takımlarının A takım ile aynı günde maç yapmasını eleştirerek, kadroya aldıkları genç futbolcuların maç eksiği yaşadığını dile getirdi.

    Eskişehirspor cephesi


    Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

    İstanbul'a daha iyi futbol oynamak için geldiklerini anlatan Sağlam, "Futbol adına keyif veren, ofansif zenginlik ortaya koyabilen ve bununla beraber iyi bir sonuç almak isteyen bir takım görüntüsü vermek istemiştik. Ama beklentilerimizin hiçbirine karşılık veremedik ve kötü oynadık" şeklinde konuştu.

    Maçın ikinci yarısında daha iyi olduklarını vurgulayan Ertuğrul Sağlam, şunları kaydetti:

    "İkinci yarı oyunu rakip alana yıktık ama ceza alanı içinde üretken olamadık. Mağlubiyetten dolayı üzgünüm. Böyle bir futbol ortaya koymamamız gerekiyordu. Son deplasman maçında Fenerbahçe'ye karşı iyi futbol oynayan bir takımın daha fazlasını yapması gerekiyordu. Oyuncularımız daha fazlasını yapabilecek kalitede ve yetenekte ama bugün istediklerimizi yapamadık. Çok fazla ahlanıp vahlanmanın manası yok. Bir an önce sorumluluk alıp, içinde bulunduğumuz durumdan çıkmamız gerekiyor. Bunun için Kardemir Karabükspor maçı bizim için fırsat olacak. O karşılaşmada bugün yapamadıklarımızı yapıp, kalan haftalar için fitili ateşlememiz gerekiyor. Camiamızı ve taraftarlarımızı üzdüğümüzün farkındayız ama bu genç kardeşlerimin daha iyisini yapacağına inanıyorum."

    Takımın transfere ihtiyacı olduğunu kaydeden deneyimli teknik adam, kulübün içinde bulunduğu maddi durumu da düşünmeleri gerektiğini ifade etti.

    Sağlam, sezon başında maliyetli oyunculardan kurtulup, yollarına az maliyetli ve genç oyuncularla devam ettiklerini anlatarak, "Ben yapabileceğim şeyi yapıyorum, elimizdeki malzeme bu' demek bize yakışmaz. Takımımızın oyuncuya ihtiyacı var. Bunu ortaya koyarken sahip olduğunuz gerçekleri de diğer tarafa koymanız gerek. Bu gerçeklerle yüzleşip, ona göre bir beklenti ortaya koymalıyım. Çıkıp, 'şunu, şunu istiyorum' demem benim adıma hoş olmaz" diye konuştu.

    Bu konuda bazı gerçeklere sahip olduklarını aktaran Ertuğrul Sağlam, "Devre arasında ayrılacak oyuncularımız, teklif gelen oyuncularımız var. Bunları değerlendirip kadromuzu güçlendirmemiz gerekiyor. Burada gerçekçi olmak, hayal peşinde koşmamak ve taraftarlar ile camiayı bu hayalin içine sokmamak lazım" ifadelerine yer verdi.

    Futbol sayesinde ülke içinde dostluk köprülerinin kurulabileceğine işaret eden Ertuğrul Sağlam, Ziraat Türkiye Kupası'nda yapacakları Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçının güzel bir ortamda oynanmasını umduklarını sözlerine ekledi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Ertuğrul Sağlam Eskişehirspor Kasımpaşa İstanbul Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title