Haberler

Maç Saatini Yanlış Anladı, Şampiyonluktan Oldu

Gümüşhane’de oynanan Küçük Erkekler Futbol Grup müsabakalarında son maçın saatini yanlış anlayan grup lideri Trabzon temsilcisi, müsabakaya geç gelince şampiyonluktan oldu.

Gümüşhane'de oynanan Küçük Erkekler Futbol Grup müsabakalarında son maçın saatini yanlış anlayan grup lideri Trabzon temsilcisi, müsabakaya geç gelince şampiyonluktan oldu.

Gümüşhane Yenişehir Stadı'nda oynanan 2015-1016 eğitim öğretim yılı okullararası Küçük Erkekler Futbol Grup Müsabakaları'nda ilginç bir olay yaşandı. A grubunda mücadele eden ve 6 puana sahip Trabzon Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ile 4 puana sahip olan Giresun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu arasında bugün saat 10.00'da oynanması gereken karşılaşmaya Trabzon takımının 20 dakika geç gelmesiyle Giresun takımı sahayı terk etti. Bu durum karşısında hükmen mağlup sayılan Trabzon temsilcisi ise itiraz ederek kendilerine maç saatinin yanlış verildiğini söyledi.

Trabzon takımı kafile başkanı Cihan Kırış, "Bizim maçlarımız 10'daydı. Sivas ekibi uzak olduğu için bize 2'de oynamamız söylendi. Sivas maçını da saat 10'a alacaklarını söylediler. Fakat daha sonra komite Sivas grubuna maç saatini değiştiremeyeceklerini söylemiş bize de bunu söylemediler. Listeye eklemediler. Sabah da aradılar ki sizin maçını 10'da diye. Biz de 10.20'de stadyuma geldik. Biz geldiğimizde Giresun takımı ordaydı, ama bekleyip maça çıkacaklarına çekip gittiler. Gol yemeden şampiyon olacağımıza maç saatinin yanlış anlaşılmasından dolayı oynayamadan mağlup olduk. Fikstürde maç saatlerinde hiç bir uyum olmadı. Biz maçlarımızı hep farklı saatlerde oynadık. Resmi olarak değiştirmedikleri için böyle bir durumla karşılaştık. Kağıt üzerinde maç saatleri belli fakat takımların oynadığı maç saatleri farklı. Şikayet dilekçemizi yazdık, sonucunu bekliyoruz" dedi.

Öte yandan 3 gün süren grup müsabakaları sonucunda A grubunda Giresun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, B grubunda Ordu Ünye Meçhul Asker Ortaokulu ve C grubunda Samsun 23 Nisan Ortaokulu birinci olarak yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gümüşhane Trabzon Giresun Sivas Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title