Haberler

Maç Durdu, Ambulans Helikopter Sahaya İndi

Güncelleme:

Bir hastanın, tedavi gördüğü hastaneden Ankara'ya sevki için gelen ambulans helikopter, amatör küme maçının oynandığı stada indi.

Zonguldak'ta kalp damarında yırtık tespit edilen 78 yaşındaki Fevziye Dedeli'nin tedavi gördüğü hastaneden Ankara'ya sevki için gelen ambulans, amatör küme maçının oynandığı stada indi.

Devrek'teki evinde, dün gece rahatsızlanan Fevziye Dedeli, kalp damarlarında yırtık tespit edilmesi üzerine ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorların ilk müdahaleyi yaptığı Dedeli, ardından Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ağırlaşan Dedeli'nin daha ileri tedavisi için doktorlar, Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderilmesine karar verdi. Fevziye Dedeli'yi almak üzere Ankara'dan kalkan ambulans helikpoter, kentte helikopter pisti olmadığı için 19 Yaş Altı 2'inci Amatör Küme'de mücadale eden Topbaşıspor ile Karaelmas karşılaşmasının oynandığı Kozlu Şehir Stadı'na inmesi kararlaştırıldı.

Maçın 65'inci dakikasında hakem karşılaşmayı durdururken helikopter sahaya iniş yaptı. Ambulansla stada getirilen Dedeli, futbolcuların şaşkın bakışları arasında sedyeyle helikoptere taşındı. Helkopterin kalkmasının ardından maç, hakem atışıyla devam etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Devrek Dedeli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title