Haberler

    Maç Biletleri Kulüp Başkanından

    Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un başkanı Mehmet Yüksel, "Balıkesirspor Baltok maçına gelmek isteyen taraftarların, özellikle demir çelik işçilerinin biletlerini ben alacağım." dedi.

    Mehmet Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon ligde sadece  bir puan alabildiklerini ve acilen galibiyete ihtiyaçları olduğunu söyledi.
    Alt yapı oyucularının maç kazanacak kalitede olduğuna işaret eden  Yüksel, şunları söyledi:
    "Ancak bir türlü bu gerçekleşemiyor. Maçlara iyi başlıyoruz, bir hata  sonucu gelen golden sonra maçı bırakıyor ve farklı mağlubiyetlerle sahadan  ayrılıyoruz. Buna son vermemiz gerekiyor. Bu hafta teknik direktör değişikliğine  gittik. Bu kan değişikliği umarım yararlı olacaktır. Bunun yanında, taraftara çok  ihtiyacımız var. Bu nedenle taraftarı stada çekecek çalışmalar da yapıyoruz.  Bunun ilkini bizzat üstlendim. 23 Kasım Cuma günü sahamızda oynayacağımız  Balıkesirspor Baltok maçına gelmek isteyen taraftarların, özellikle demir çelik  işçilerinin biletlerini ben alacağım. Maçı izlemek isteyenler, Passolig'leri ile  kulübe gelsinler, yüklemeleri yapılacaktır."
    Hazırlıklar sürüyor
    Kardemir Karabükspor, 23 Kasım Cuma günü Balıkesirspor Baltok ile  yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
    Çamlık Tesisleri'nde yardımcı antrenörler yönetimindeki idman, ısınma  koşusuyla başladı.
    Pas ve şut çalışmasıyla devam eden 2 saatlik idman, yarı sahada çift  kale maçla son buldu.
    Sakatlığı süren Berkay Yılmaz ve Yusuf Akbulut'un katılmadığı  antrenmanda, Emre Eser takımdan ayrı koşu yaptı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Balıkesirspor Mehmet Yüksel Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title