Haberler

M.kemal Dedeman Ar-Ge Ödülleri Verildi

Dedeman Topluluğu'nun kurucusu Mehmet Kemal Dedeman'ın anısını yaşatmak ve ilkelerini geleceğe taşımak adına bu yıl 9'uncusu düzenlenen 'Mehmet Kemal Dedeman Araştırma ve Geliştirme Proje Yarışması'nda sonuçlar belli oldu.

Dedeman Topluluğu'nun kurucusu Mehmet Kemal Dedeman'ın anısını yaşatmak ve ilkelerini geleceğe taşımak adına bu yıl 9'uncusu düzenlenen 'Mehmet Kemal Dedeman Araştırma ve Geliştirme Proje Yarışması'nda sonuçlar belli oldu.

Madencilik ve turizm olmak üzere iki ayrı alanda düzenlenen yarışmada ödül kazananlara ödülleri, Dedeman İstanbul'da düzenlenen bir törenle verildi. Mehmet Kemal Dedeman Araştırma ve Geliştirme Proje Yarışması'nda 2012 yılı için madencilik kategorisindeki konu başlığı 'Türk Madenciliğini Geliştirmeye Yönelik Araştırma ve Projeler' olarak belirlenirken turizm dalındaki konu başlığı 'Medyanın Konaklama Sektörünün Pazarlanmasında Etkin Kullanımı' oldu.

Yarışmanın turizm dalında Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Araştırma ve Geliştirme Birimi Başkan Erol Karabulut, 'Konaklama Sektöründe Hizmet Odaklı Evrik Pazarlama' konulu projesiyle birincilik ödülünü kazandı.

İkincilik ödülünün sahibi 'Otelcilik Sektöründe Bir Pazarlama Aracı Olarak Sosyal Medyanın Kullanımı- Otel Pazarlama Modeli Önerisi' proje konusuyla Serkan Karahatay oldu.

Üçüncülük ödülünü ise 'Konaklama İşletmelerinin Pazarlanmasında İnternetin Etkin Kulllanımına Yönelik Bir Model Önerisi' proje konusuyla Yrd. Doç. Dr. Özlem Köroğlu, Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt ve Yrd. Doç. Dr. Ahmet Köroğlu aldı.

MADENCİLİK DALINDA ÖDÜL KAZANANLAR

Mehmet Kemal Dedeman Araştırma ve Geliştirme Proje Yarışması Madencilik dalında 'Yeraltı Kömür Üretim Faaliyetlerinde Ocak Yangınlarının Önlenmesinin Araştırılması - Gli Tunçbilek Ömerler Mekanize Yeraltı Ocağı Uygulaması' projesiyle Prof. Dr. Ahmet Hakan Onur, Prof. Dr. Halil Köse, Prof. Dr. Ercüment Yalçın, Doç. Dr. Gürcan Konak, Doç. Dr. Hayati Yenice, Yrd. Doç. Dr. Doğan Karakuş, Yrd. Doç. Dr. Alper Gönen, Araştırma Görevlisi Mehmet V. Özdoğan ve Araştırma Görevlisi Apdurrahman Tosun ekibi birincilik ödülünü almaya hak kazanırken, 'Sülfürlü Cevherlerde Oksitlenme Derecesinin Sayısal Olarak Belirlenmesi ve Flotasyon Performansına Etkisi' projesiyle Dr. Özlem Bıçak ikincilik ödülünün sahibi oldu. Yarışmada 'Zayıf Kaya ve Faylı Zonlarda Tünel Kazı, Tahkimat ve Tasarım Parametreleri; İzmir Metro Projesi Örneği' projesiyle Dr. Mete Kun üçüncülük ödülüne layık görülen isimler oldu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Köroğlu İstanbul Akdeniz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title