Haberler

Lys ve Teog'da Başarılı Olan Öğrencilere Ödül

Aziziye Kaymakamlığı Lisans Yerleştirme ve (LYS) ve Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavlarında başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.

Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü'nde düzenlenen törende bir ülkenin temelini eğitimin oluşturduğunu belirtti.

Geleceğin teminatı olan öğrencilerin iyi lise ve üniversitelerde görmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Öz, "Sınavlarda başarı gösteren öğrencileri kutlayıp, diğer öğrencilere de örnek teşkil etmeleri amacıyla ödüllendirmeyi uygun bulduk. Öğrencilerden bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında da aynı başarıyı göstermelerini istiyorum" dedi.

Başarılı öğrencilere tablet bilgisayar, fotoğraf makinesi ve eşofman takımı hediye edildi.

Törene Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, Garnizon Komutanı Ulaştırma Albay Fatih Dönmez, Emniyet Müdürü Vekili Aydın Olcar, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Jandarma Başçavuş Avni Özçiçek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Nurullah Yavilioğlu, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veli ve mahalle muhtarları katıldı. - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Aziziye Lys Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title