Haberler

LYS tercihleri, LYS tercih ekranı 2015

Güncelleme:

2015 yılı LYS tercihleri 6 Temmuz ile 14 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. LYS tercihleri için ilgili bağlantıyı ve LYS için ÖSYM tarafından yapılan duyuruları haberler.com adresinde bulabilirsiniz.

2015 yılı LYS tercihleri 6 Temmuz ile 14 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. LYS tercihleri için ilgili bağlantıyı ve LYS için ÖSYM tarafından yapılan duyuruları haberler.com adresinde bulabilirsiniz.

LYS tercihleri bugünden itibaren başladı. Ais.osym.gov.tr üzerinden giriş yapan öğrenciler LYS tercih listelerine ulaşabilecek ve tercihlerini gerçekleştirebilecekler. Tercih süresi ise 14 Temmuz'da son bulacaktır. ais.osym.gov.tr üzerinden LYS tercihlerini gerçekleştirmek ve LYS tercihleri ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak, duyuruları takip etmek için ilgili bağlantıya tıklamanız yeterli.

LYS sonuçları ise ÖSYM Başkanlığı tarafından 30 Haziran 2015 tarihinde açıklandı. Üniversite için tercihler ise 6-14 Temmuz 2015 tarihleri arasında yapılacak. Adaylar tercih işlemlerini ÖSYM'nin http://www.osym.gov.trİnternet adresinden yayımlanan 2015-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu esas alarak yapacak. Adaylar, tercihlerini kılavuzda yer alan kurallara göre, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden TC Kimlik numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacak. Başvuru merkezlerinden ise tercih işlemi yapılmayacak. ÖSYM'ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacak. Sadece elektronik ortamda yapılacak tercihler işleme alınacak.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title