Haberler

LYS sonuçları açıklandı,

Güncelleme:

Üniversite Tercih Fuarları 3 büyük ilde: 19/20 Temmuz'da Ankara'da, 22/23/24 Temmuz'da İstanbul'da ve 26/27 Temmuz'da İzmir'de aday öğrencilerle buluşacak.


Üniversite Tercih Fuarları bugün Ankara'da başlıyor…

2016 tercih döneminde İlk olarak bugün Ankara ATO Congresium'da ziyaretçilerine kapılarını açacak olan Üniversite Tercih Fuarları Türkiye genelinden 120 devlet ve vakıf üniversitesini üniversite adayı öğrencilerle buluşturacak.

Türkiye genelindeki vakıf ve devlet üniversiteleri, meslek yüksekokulları ve yurtdışından uluslararası üne sahip üniversiteleri bir araya getirerek tercih dönemi gibi kritik bir zamanda, üniversite adaylarına tek çatı altında birçok üniversiteye ulaşma imkanı sunacak.

Üniversite Tercih Fuarları 19,20 Temmuz 2016 tarihlerinde Ankara ATO Congresium'da 22,23,24 Temmuz 2016 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde ve

26,27 Temmuz 2016 tarihlerinde İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek.

Rektörler Buluşuyor

Adayların katılımcı üniversitelerle yüz yüze görüşebileceği fuarlarda Uzman Akademisyenlerle soru/cevap görüşmeleri, Doğru Tercih, Tercihin Altın Kuralları, Meslek Seçimi, Kariyer Planlama Seminerleri gerçekleştirilecek. Fuarlar süresince 25 Üniversitenin Rektörü de seminerler verecek.

Ayrıca fuarlarda oluşturulacak tercih danışma masalarında üniversite adayları eğitim uzmanları tarafından tercih danışma hizmeti alabilecekler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title