Haberler

LYS Şampiyonu Plaketini Aldı

Güncelleme:

LYS'de Mersin 1.si Türkiye 28.si olan Yahya Akel Fen Lisesi Öğrencisi Hazar Benan Ünal plaketini İl Milli Eğitim Şube Müdürü Özdemir'in elinden aldı.

Düzenlenen törende başarılı öğrenci plaketini İl Milli Eğitim Şube Müdürü Erol Özdemir'in elinden aldı.

Şube Müdürü Özdemir "Öncelikle gencimizi bu başarısından dolayı kutluyorum. Böyle bir başarıyı elde etmek için çok uzun bir süre emek sarf etmek, birçok fedakârlıkta bulunmak ve sabırla çalışmak gerekiyor. Böyle bir çocuk yetiştirdikleri için öğrencimizin başta anne ve babasını, idareci ve öğretmenlerini tebrik ediyorum."

Entelektüel ve zihni başarının oldukça önemli olduğunun altını çizen Özdemir, ülkemize üst sıralara taşıyacak olanların bu gençler olduğunu belirterek, eğer çok çalışmaya devam ederler bu arada da ahlaki gelişimlerine de yeterli ilgiyi gösterirlerse başarılı olmalarının önünde hiçbir engelin bulunmadığını söyledi.

Ünal ise başarılı olmasında en önemli faktörün günlük ve düzenli çalışmak olduğunu ifade ederek, "Saatlerce çalışmak yerine günlük ve düzenli çalışmak daha etkili oluyor. Böylece kendinize ayıracağınız daha fazla zamanınız kalıyor. Konuların sınav için değil öğrenmek için çalışılması gerekiyor. Başarımda büyük pay sahibi olan ailem, okul ve dershane öğretmenlerim ile sınıf arkadaşım Mehmet Güme başta olmak üzere destek olan herkese teşekkür ediyorum."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Erol Özdemir Türkiye Mersin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title