Haberler

Lys Mersin Birincisine Plaket

Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) Türkiye 28.'si ve Mersin birincisi olan Hazar Benan Ünal'a başarısından dolayı plaket verildi.

Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) Türkiye 28.'si ve Mersin birincisi olan Hazar Benan Ünal'a başarısından dolayı plaket verildi. Başarılı öğrenci, plaketini Mersin İl Milli Eğitim Şube Müdürü Erol Özdemir'den aldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, LYS'de Mersin şampiyonu olan, Türkiye sıralamasında ise 28.'likle büyük bir başarı gösteren Yahya Akel Fen Lisesi öğrencisi Hazar Benan Ünal için plaket töreni düzenlendi. Devam ettiği dershanenin Pozcu Şubesi'nde düzenlenen törende, Ünal'a plaketini İl Milli Eğitim Şube Müdürü Özdemir verdi.

Törende konuşan Özdemir, Ünal'ı başarısından dolayı kutlayarak, "Böyle bir başarıyı elde etmek için çok uzun bir süre emek sarf etmek, birçok fedakarlıkta bulunmak ve sabırla çalışmak gerekiyor. Böyle bir çocuk yetiştirdikleri için öğrencimizin başta anne ve babasını, idareci ve öğretmenlerini tebrik ediyorum" dedi.

Entelektüel ve zihni başarının oldukça önemli olduğunun altını çizen Özdemir, Türkiye'yi bu gençlerin üst sıralara taşıyacaklarını kaydetti. Özdemir, "Eğer gençlerimiz çok çalışmaya devam ederler ve ahlaki gelişimlerine de yeterli ilgiyi gösterirlerse başarılı olmalarının önünde hiçbir engel kalmaz" diye konuştu.

Öğrenci Ünal ise başarılı olmasında en önemli faktörün günlük ve düzenli çalışmak olduğunu ifade ederek, "Saatlerce çalışmak yerine günlük ve düzenli çalışmak daha etkili oluyor. Böylece kendinize ayıracağınız daha fazla zamanınız kalıyor. Konuların sınav için değil öğrenmek için çalışılması gerekiyor. Başarımda büyük pay sahibi olan ailem, okul ve dershane öğretmenlerim ile sınıf arkadaşım Mehmet Güme başta olmak üzere destek olan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erol Özdemir Türkiye Mersin Lys Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title