Haberler

Lys'de Başarı Gösteren Öğrenciler İftarda Buluştu

Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) başarı gösteren Ürgüp TESAN Anadolu Lisesinin öğrencileri iftarda buluştu.

Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) başarı gösteren Ürgüp TESAN Anadolu Lisesinin öğrencileri iftarda buluştu.

Nevşehir'de bir restoranda düzenlenen iftarda konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Özden Taşğın, ramazanın birlik, beraberlik, hoşgörü, sevgi, saygı ve paylaşımın en yoğun yaşandığı bir ay olduğunu söyledi.

Ürgüp TESAN Anadolu Lisesinin LYS'de aldığı başarılı sonuçlara dikkati çeken Taşğın, "Başarılı olmuş, ilk 10 bin içerisinde yer alan 13 öğrencimizi hem motive etmek, hem de başarılarını perçinlemek için iftar vermek istedik" dedi.

Nevşehir'deki devlet okulları içerisinde en başarılı lise olduklarını ifade eden Taşğın, "Okulumuz geçtiğimiz yıllarda da 3 kez üst üste yüzde 80 başarı elde ederek adından söz ettirmiştir. İlk 10 bin içerisinde Türkiye 82'ncisinden 8 bininciye kadar olan öğrencilerimiz var. Bu konuda emeği geçen başta eğitimcilerimiz olmak üzere tüm okul ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Öğrenciler, iftar programının ardından bir çay bahçesinde Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı ile bir araya gelip üniversite tercihleri konusunda sohbet etme imkanı buldular.

İftara Okul Müdürü Mustafa Çavuş da katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Nevşehir Ürgüp Lys Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title