Haberler

Lütfiye Selva Çam: "Hedefimiz; Seçim Gününe Kadar Çalmadık Kapı, Sıkılmadık El Bırakmamak"

Lütfiye Selva Çam: "Hedefimiz; seçim gününe kadar çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak"KÜTAHYA - AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, 16 Nisan'da yapılacak referandumla ilgili yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, "Hedefimiz seçim gününe kadar...

Lütfiye Selva Çam : "Hedefimiz; seçim gününe kadar çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak"

KÜTAHYA - AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, 16 Nisan'da yapılacak referandumla ilgili yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, "Hedefimiz seçim gününe kadar çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak" dedi.

Çam, teşkilat çalışmaları kapsamında AK Parti Kütahya İl Başkanlığını ziyaret etti. Çam, parti binası girişinde AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, SKM Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, kadın kolları üyeleri ve mahalle başkanları tarafından karşılandı.

Çam'a ziyaretleri sebebiyle teşkekür eden AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, "Bilindiği gibi, 2007 yılındaki halk oylamasında Kütahya'da yüzde 81 oranında oy aldık. 16 Nisan için hedefimiz yüzde 82'dir. AK Parti'nin başarısında en büyük pay kadınlarımızındır" diye konuştu.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, "Bizim gönlümüzde Kütahya'nın ayrı bir önemi var. Çalışmalar hakkında bilgi almak için Kütahya'yız. 16 Nisan'daki halk oylamasında, kadınlarımız zihirlerinde en küçük bir soru bulunmadan sandığını gitmelerini sağlamak. Bunun için yoğun bir çalışma içeresindeyiz. Seçilerin tamamında işin yükünü kadınlar olarak bizler yükleniyoruz. Hedefimiz çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmamak. Allah'ın izniyle 16 Nisan akşamı 'evet' oylarının sandıktan yoğun bir şekilde çıktığını göreceğiz. Kadın Kolları Başkanlığına desteklerinden dolayı İl Başakın Ali Çetinbaş ve SKM Başkanı Musa Yılmaz'a teşekkür ediyorum. Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı CeydA Çetin Erenler ve kadın kollarımızın tüm mensuplarını başarılı çalışmalarındanh dolayı her biri ayrı ayrı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu. (EFE)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Lütfiye Selva Çam Ali Çetinbaş AK Parti Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title