Haberler

    Lutfi Arıboğan, Seçim Çalışmalarını Edirne'de Sürdürdü

    Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) 27 Mayıs Çarşamba gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurulu öncesi başkan adaylığını açıklayan Lutfi Arıboğan, çalışmalarını Edirne'de sürdürdü.

    Arıboğan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı ve Edirne Belediyesi Edirnespor Kulübü'nü ziyaret etti.

    Edirne'de önemli bir basketbol seyirci potansiyeli olduğunu ve kentlinin şehrin takımlarına sahip çıktığını ifade eden Gürkan, belediyenin spora verdiği destekleri anlatarak, adaylık yolunda Arıboğan'a başarı diledi.

    Kulüpte, başkan Murat Boyacıoğlu ve menajer Sanem Helvacıköylü tarafından karşılanan Arıboğan, gelecek sezon için takıma başarılar dilerken, Trakya Bölgesi'ndeki potansiyelin çok daha büyük olduğunu ifade etti.

    Basketbolda artık yeni bir sayfa açılması gerektiğini savunan Arıboğan, kendini önceleyen federasyon anlayışından kulüpler ve sporcular ile yeniden geniş kitlelere ulaşmayı hedefleyen bir federasyon anlayışına geçilmesinin gerekliliğini vurguladı.

    Şehir kulüplerinin sorunlarından bahseden Boyacıoğlu ise basketbolda olağanüstü genel kurul sonrası başlayacak yeni dönemden umutlarını ve beklentilerini dile getirerek, Arıboğan'a çalışmalarında başarılar diledi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Edirne Belediyesi Recep Gürkan Edirnespor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title