Haberler

    Lumia 535'in Fotoğrafı ve Özellikleri Sızdı

    Furkan Yaldız - -

    Yazılım devi Microsoft'un merakla beklenen akıllı telefonuna dair bilgiler gelmeye devam ediyor. Finlandiya merkezli Nokia'nın Microsoft'un çatısı altına girmesinden sonra geliştirilen ilk Microsoft Lumia akıllı telefonu 11 Kasım 2014 tarihinde tanıtılacak. Beklenen tanıtım tarihi yaklaşırken, söz konusu telefonun fotoğrafı ve özellikleri de sızdı.


    Bildiğiniz gibi son birkaç yıldır Windows Phone işletim sistemli Lumia 5xx serisi akıllı telefonlar yüksek satış rakamlarına ulaşıyor. Yaklaşan Microsoft Lumia serisinin ilk üyesinin de Lumia 535 olacağı iddia ediliyor. Çin'den gelen söylentilere göre Lumia 535, 5-inç büyüklüğünde ve qHD ekran (960 x 540) çözünürlüğünde ekrana sahip. Gücünü 1.2 GHz saat hızında çalışan Snapdragon 200 yonga setinden alan telefonda, 1GB RAM ve 8GB dahili depolama alanı bulunuyor. Arka tarafında 5MP, ön tarafta ise VGA çözünürlüğünde ön kameraya sahip olan telefonda 1,900mAh değerinde batarya mevcut.


    Siyah, beyaz, gri, mavi, turuncu ve yeşil gibi birçok renk seçeneği ile gelecek olan Lumia 535, 11 Kasım tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte resmiyete kavuşacak.




    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Finlandiya Microsoft Nokia Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title