Haberler

Lüleburgaz'dan Kısa Kısa

Emniyet Müdürü Kabakçılı'dan ziyaret.

Lüleburgaz Emniyet Müdürü Erkan Kabakçılı, Seyyar Pazarcılar ve Esnaf Odası Başkanı Abdullah Koç'u ziyaret etti.

Koç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Emniyet Müdürlüğü'nün tüm kurumlar ile uyum içerisinde çalıştığını söyledi.

Halk pazarında polislerin görev yapmasından huzur ve mutluluk duyduklarını belirten Koç, "Polislerin pazarda dolaşması sayesinde hırsızlık olayları çok azaldı. Emniyet teşkilatına biz pazarcı esnafına verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kabakçılı da, teşkilatı olarak ilçede suç oranlarını en aza indirmek için çalıştıklarını ifade ederek, "Lüleburgaz halkının güvenliğini sağlamak bizim görevimiz. Görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz" dedi.

Buz pistinden 8 bin 75 kişi yaralandı

Lüleburgaz Belediye Başkan yardımcısı Kevser Özkan, ilçede açılan buz pistinden bir buçuk ayda 8 bin 75 kişinin yaralandığını söyledi.

Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kongre Meydanı'nda açılan buz pistinin 45 gün önce hizmete açık kaldığını belirtti.

Buz pistine olan ilgiden memnun olduklarını ifade eden Özkan, vatandaşlar için yeni projeler yapmaya devam edeceklerini kaydetti. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Abdullah Koç Lüleburgaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title