Haberler

Lüleburgaz'dan Kısa Kısa

Lüleburgazspor, Halide Edip Adıvarspor karşılaşmasına hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Ligi 11. Grup ekiplerinden Lüleburgaz spor'un Teknik Direktörü Aydın Çelik, Halide Edip Adıvar spor karşılaşmasına hazırlandıklarını söyledi.

Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istediklerini belirtti.

Lüleburgaz spor olarak galibiyet serisi oluşturmak istediklerini ifade eden Çelik, "Hafta başından bu yana Halide Edip Adıvar spor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Kendi sahamızda karşılaşacağımız takımı puansız göndermek istiyoruz. Çalışmalarımız bu yönde devam ediyor. Ligde istikrarı yakalamak istiyoruz" diye konuştu.

Başkan Abanoz, Evren spor'u ziyaret etti

Evrensekiz Belediye Başkanı Halil Abanoz, Evrensekiz Stadında idman yapan Evren spor'u ziyaret etti.

Abanoz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Amatör Süper Lig U-17 gruplarında mücadele eden Evren spor'u üst liglerde görmek istediğini söyledi.

Evren spor'un sezon başından itibaren ligde başarı gösterdiğini belirten Abanoz, "Evren spor'un daha iyi şartlarda spor yapması için gerekli tüm destekleri veriyoruz. Futbolcuların performansları son derece iyi. Takımın oynadığı futboldan memnunuz. Artık yeni sezonda Evrenspor'u üst liglerde görmek istiyoruz" diye konuştu. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Lüleburgazspor Aydın Çelik Evrensekiz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title