Haberler

Lüks 'Türk adası' Açılıyor

Güncelleme:

Permak Grubu'nun İtalya'daki ilk yatırımı olan San Clemente Adası'nın otel işletmesi için St. Regis grubu ile varılan anlaşmayla büyük bir yatırıma imza atıldı.

San Clemente Adası'ndaki tesis 6 hektarlık özel konumuyla Venedik şehir merkezine tekneyle sadece birkaç dakika uzaklıkta bulunuyor. 17. yüzyılda inşa edilen manastır 2003'te otele dönüştürüldü. Yakın zamanda St. Regis adını alan otelin tarihi binası kapsamlı bir restorasyon geçirilerek oda ve suitlerin yerleşim düzenleri ve dekorasyonları değiştirilip yeni suitler eklendi. Tarihi dokuya sahip görkemli yapının restorasyonu mimar ve akademisyenler eşliğinde özel olarak yapılıyor. Renovasyonun 2016-2017 yıllarında tamamlanması hedefleniyor.

BÜTÇE 25 MİLYON EURO

Permak Grubu'nun sahibi olduğu ada, 2014'te St Regis olarak hizmet vermeye başladı. Otelin kapsamlı renovasyonu, dünyaca ünlü ödüllü tasarım firmaları olan Hirsch Bedner Associates ve GA Design tarafından gerçekleştiriliyor ve 25 milyon euro'luk bütçe öngörülüyor. Yenileme çalışmaları tamamlandığında otelde 191 lüks oda olacak. Bunlar arasında junior suitten başlayarak iki tasarımcı suitine ve Royal Suit ile Kral Dairesi'ne kadar toplam 48 suit yer alacak.

'BİR BAŞYAPIT OLACAK'

The St. Regis Venice San Clemente Palace, Starwood'un İtalya'da Roma ve Floransa'dan sonraki üçüncü St. Regis oteli. Starwood grubunun Avrupa, Afrika ve Orta Doğu Başkanı Michael Wale, "St Regis markasının gücüne ve tecrübesine güvenen Permak Group ile uzun vadeli bir iş birliği yapmayı umuyoruz. St Regis San Clemente Palace'ın baharda yeniden hizmete açılacak olmasından büyük mutluluk ve heyecan duyuyoruz" dedi.

Permak Grup Başkan Vekili Emir Uyar ise, "St. Regis Venice, San Clemente Palace, tarihi ve kimliğiyle adeta bir başyapıt olacak. Bu eşsiz oteli Permak Grup olarak bünyemize almaktan ve St Regis ile birlikte misafirlerimize Venedik'te eşi olmayan bir deneyim sunacak olmaktan dolayı son derece mutluyuz" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Starwood Venedik İtalya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

mali maliMobil-IOS:

olum sen ne ayaksın lan heryer yazıyosun lawuk

1
8
yanıtYanıtla
seko41Mobil-ANDROID:

Yahu hakkett kim bu her yere yaziyor

3
3
yanıtYanıtla
Yurttan seslerMobil-ANDROID:

Mali mali güzel bir tesbit. tebrik ediyorum seni ;)

1
5
yanıtYanıtla
Feyzo baskanmobilWeb@haberler.com:

La oglim konusmayin laaannnn sinirlendirmeyin beni hirbolar

0
1
yanıtYanıtla
ArdamobilWeb@haberler.com:

Adam olun ulennnnn

0
1
yanıtYanıtla
ceverot picumobilWeb@haberler.com:

Seviyesiz anlamsiz amacsiz yorumlar toplumu oluşturan hangi kismin insanlarından geliyor mrk ettim Kendinize gelin Bi daha uyarmam , okumak yazdiklarinizi:

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title