Haberler

Lüks Oto Hırsızlığı

İstanbul'dan çaldıkları lüks otomobillere sahte plaka ve Konya'daki hurdaya çıkan araç bilgilerini yükleyip sattıkları belirtilen 7 kişi yakalandı.

İstanbul'dan çaldıkları lüks otomobillere sahte plaka ve Konya'daki hurdaya çıkan araç bilgilerini yükleyip sattıkları belirtilen 7 kişi yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri son bir yılda İstanbul'da çalınan 7 lüks otomobille ilgili çalışma başlattı. Teknik ve fiziki takibini sürdüren polis ekipleri, İstanbul'dan çalınan araçların sahte plaka takılarak Konya'ya götürüldüğünü ve Konya'da hurda araçlara ait tescil bilgilerinin çalınan lüks otomobillere ait bilgilerle değiştirildiğini tespit etti. Ekipler 6 Mayıs'ta İstanbul ve Konya'da tespit ettiği adreslere eşzamanlı operasyon düzenleyerek şebeke lideri olduğu değerlendirilen İ.Z. ile N.G, H.G, S.Ü, T.Ö, R.K, A.K'yı gözaltına aldı. Şüphelilerin piyasa değeri 100 bin lira ile 250 bin lira arasındaki araçları sattıkları öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 7 şüpheli adliyeye sevk edildi.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hırsızlık Büro Amirliği İstanbul Konya 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title