Haberler

Lüks Lamba Işığında "Ekmeleddin" Çağrısı

Cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaşırken Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatları da Ekmeleddin İhsanoğlu için oy turuna çıktı.

Cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaşırken Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatları da Ekmeleddin İhsanoğlu için oy turuna çıktı. Elektrik kesintilerine de aldırış etmeyen MHP'liler lüks lamba ışığında İhsanoğlu için oy istemeyi sürdürdü.

Mersin'in Erdemli İlçe Teşkilatı gündüz toplantılarının yanı sıra gecede vatandaşlardan oy istemeye devam ediyor.

İlçe yönetimi Çeşmeli, Sarıyer, Doğusandal, Karayakup, Küçükfındık ve Sinaplılarla buluşurken, Şahna ve Üzünlülü vatandaşlarla da Müğlü'de biraraya geldi. Burada elektrik kesintisiyle karşılaşan partililer konuşmalarını lüks lamba ışığında yaptı.

Burada yaptığı konuşmada Ekmeleddin İhsanoğlu için oy isteyen MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu, "Sandığa bir tohum ekelim çocuklarımız biçsin, gelin Ekmeleddin İhsanoğlu için oy verelim" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimi için vatandaşları sandığa gitmeye davet eden Özsu, "İlçe teşkilatı olarak Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde bütün Erdemli'yi karış karış dolaşıyoruz. Vatandaşlarımız bizi ilgiyle karşılıyor. Biz diyoruz ki; Gelin Türkmen kardeşlerim, analarımız, bacılarımız geleceğimiz, çocuklarımız için oy verelim. Oyumuzu Ekmeleddin İhsanoğlu'na verelim. İsteğimiz sizlerin eşinden, dostundan, akrabasından, İhsanoğlu için destek istemesidir" diye konuştu.

Eski milletvekillerinden Yalçın Kaya da Türk milletinin ve İslam aleminin zor şartlar altında olduğu bir dönemde Türkiye'nin Cumhurbaşkanlığı seçimi gerçekleştireceğini belirtti.

Kaya, "Bu durum particilik yapma lüksünü ortadan kaldırıyor. Bakın Ekmeleddin beye, şu partilidir diyemiyoruz. Çünkü o ortak aklın adayıdır. O zaman gelin ortak akılda buluşalım. Sizleri Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek vermeye davet ediyoruz" dedi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ise vatandaşlara belediye hizmetleriyle ilgili bilgiler aktardı.

Başkan Tollu, Erdemli Belediyesi'nin bahane üreten değil hizmet üreten belediye olduğunun altını çizerek, "Mahalleye dönüşen daha önce köy olan bölgelerimizin hizmete ne kadar ihtiyaçları olduğunu biliyoruz, görüyoruz. Biz buralardaki vatandaşlarımızı da dinleyerek çalışmalarımıza, hizmetlerimize yön vereceğiz. Ortak akılla hareket edeceğiz. Hep söylediğimiz gibi bahane değil hizmet üreteceğiz. Şuan için belediyemiz Erdemli'mizin dört bir tarafında hizmet üretiyor. Erdemli genelinde asfaltlama atağı başlattık ve aralıksız sürdürüyoruz. Bundan sonra baş döndürücü bir hızla yaşanan problemleri gidereceğiz. Belediye hizmetleriyle vatandaşlarımızda gurur duyacak" şeklinde konuştu.

Toplantılara parti yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri de katıldı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Ekmeleddin İhsanoğlu Çeşmeli Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title