Haberler

Lüks araç sahibinden motorcuya tuzak

Güncelleme:

Lüks araç sahibinden motorcuya tuzak. Trafikte yaptığı tehlikeli hareketlerle bir motor sürücüsünün dikkatini çeken araç sahibinden motorcuya hain tuzak. Araç sahibinden gördüğü çirkin muamele sonrası karakola gideceklerini sanan motor sürücüsü kendisine kurulan tuzağı fark edince olay yerinden kaçmayı başardı.

Lüks araç sahibinden motorcuya tuzak. Trafikte yaptığı tehlikeli hareketlerle bir motor sürücüsünün dikkatini çeken araç sahibinden motorcuya hain tuzak. Araç sahibinden gördüğü çirkin muamele sonrası karakola gideceklerini sanan motor sürücüsü kendisine kurulan tuzağı fark edince olay yerinden kaçmayı başardı.

Tehlikeli bir şekilde araba solladığı için sürücüyü uyaran motosikletli adam, karakola gittiklerini sanırken kendisini dövmesi için çağrılan adamla karşılaştı.

İstanbul Ümraniye'de gerçekleşen olayda, makas attığı için motosiklet sürücüsü tarafından uyarılan adam, "Karakola gidelim." diyerek tuzak kurdu. Ümraniye'de bulunan bir karakola gideceğini sanan motosiklet sürücüsü, kendisi için adam toplandığını görünce canını zor kurtardı. Kaskında bulunan kameraya kaydedilen görüntüler, sürücü tarafından sosyal medyaya yüklenerek hızla yayıldı.

Olaydan geriye araç sahibinden çirkin hareketlerin yer aldığı ve şehir magandalarını andıran bu görüntüler kaldı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ümraniye Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

yükselll:

Motorcu arkadaşım sende ne uğraşıyosun bas git niye takip ediyosun

5
3
yanıtYanıtla
mustafa:

insan artığı bu yaratıkların dilinden anlayan bir eğitim sistemi geliştirilmeli

6
0
yanıtYanıtla
HANDE:

MOTORCU BELASINI ARAMIŞ KARDEŞİM

2
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

KAŞINMIŞ kaşıyacaklarmıştı

1
2
yanıtYanıtla
Adem:

Adama helal olsun, keşke kaçamasaydıda bi dayak yeseydi. Bu motorcular kendilerini mafya zannediyor. Ahh bir benim karşıma çıksa böyleleri.

1
2
yanıtYanıtla
ALİ SEBA:

Ucuz kurtulmuş motorcu keşke sağlam bir sopa yeseymiş. Geçen 3 kişilik motorcu tayfası eşimin yanında bana saldırdı. Sebep sol şerit onların hakkıymış.

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınmuroooooooooo:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınbütün su bu motorcuda keşke banada böyle cıksada göööötttt siiii sem

0
1
yanıtYanıtla
Bahar:

Motorcu haklı Motorcu diye insanları aynı kefeye koymayin ben otomobil sürücüsü olarak bazen kızdım oluyor motorculara sinek gibi bir ordan bir burdan çıkıyorlar normal seritlerinde gittiklerinde sorun olmuyor, ama bu olay farklı, bu Motorcu arkadasa yapılmış bir hareket değil, bu tüm sürücülerin canına kast, bu serefsizlerden o kadar çok var ki gecende bir tanesi beni Bice çekti , bu tür insanlara birsey öğretmenin imkanı yok, hayvanoglu hayvandır bunlar,

0
1
yanıtYanıtla
HASAN:

Makas atanın plakasını verene para ödülü koyacan bak bakalım bir tane serseri kalıyormu. Sonra da Almanyayı örnek gösteriyorlar. Orda eğitimden değil sadece bir ceza yazıyorlar akıllara durgun.

0
0
yanıtYanıtla
ahmet:

motorcu kendisini boşa tehlikeye atmış. EGM nin online şikayet hattı var oraya video yu gönderecekti. Bu kadar basit Kaldı ki her hata yapanı şikayet hakkımız var azarlama değil

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title