Haberler

Luis Suarez Resmen Barcelona'da

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'un Uruguaylı golcüsü Luis Suarez resmen Barcelona'ya transfer oldu.

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'un Uruguaylı golcüsü Luis Suarez resmen Barcelona'da.

5 YILLIK ANLAŞMA

Barcelona Uruguaylı yıldız Luis Suarez'i resmen açıkladı. Katalan ekibi, Liverpool'dan Luis Suarez ile 5 yıllık anlaşmaya vardığını kulübün resmi sitesinden duyurdu.

SUAREZ HAFTAYA BARÇA'DA

Uruguaylı golcü oyuncunun önümüzdeki hafta Barcelona'ya gelip sağlık kontrolünden geçerek resmi izmayı atması bekleniyor.


SUAREZ'DEN DUYGUSAL VEDA MESAJI

Suarez, Liverpool kulübünün resmi internet sayfasına yaptığı veda açıklamasında şöyle konuştu: "İspanya'da yeni bir hayata başlamak için Liverpool'dan içim acıyarak ayrılıyorum. Ben ve ailem bu şehre ve kulübe büyük bir sevgiyle bağlandık. Ancak en çok bu inanılmaz taraftara aşık oldum. Bana her zaman bir aile gibi destek oldunuz. Asla unutmayacağız ver her zaman Liverpool taraftarı olacağız. Umarım hepiniz neden bu kararımı aldığımı anlıyorsunuzdur. Liverpool kalmam için her şeyi yaptı ancak eşimin ailesi İspanya'da yaşıyor ve kendisinin en büyük hayali onlarla birlikte olmaktı."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Luis Suarez Liverpool Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title