Haberler

Luis Suarez: Muslera Barcelona'da Oynar

Güncelleme:

Barcelona'nın yıldızı Luis Suarez, Galatasaray'da oynayan vatandaşı Muslera'ya övgü yağdırdı, "Performansıyla Barcelona'da oynamayı hak ediyor." dedi.

Liverpool'dan Barça'ya 75 milyon euro karşılığında transfer olan ama Dünya Kupası'nda Chiellini'yi ısırdığı için 4 ay futboldan men cezası alan Uruguaylı golcü Luis Suarez, Marca'ya verdiği röportajda Fernando Muslera'ya övgüler yağdırdı.

"MUSLERA KALİTESİNİ HERKESE GÖSTERDİ"

Milli takımda birlikte forma giydiği G.Saraylı file bekçisiyle Barcelona'da birlikte forma giyip giymek istemediğiyle ilgili soruya, "Fernando Muslera'nın ne kadar kaliteli ve ne tip önemli özelliklere sahip bir kaleci olduğunu hepimiz biliyoruz. Bugüne kadarki performansıyla Fernando bunu herkese gösterdi" cevabını verdi.

"YÜZDE 100′DEYİM"

Barcelona'daki antik bira fabrikası Estralla Damm'da gerçekleştirilen törene futbol dünyasının önemli isimleri katılırken Luis Suarez eşi Sofia Balbi ile birlikte Altın Ayakkabısı ile poz verdi. Real Madrid maçıyla sahalara dönmeyi planlayan Uruguaylı golcü, "Biraz sabırlı olmak gerekti ama oynamak için az kaldı. İlk maçı Real Madrid'e karşı oynamak güzel olacak ama bekleyip görmek lazım. Ben her zaman Barcelona'da oynamak istedim. Umarım istediğim kupaları kazanırım. Cezam kalkar kalmaz teknik direktörün emri altında olacağım. Fiziksel ve psikolojk olarak beklediğimden çok daha iyi durumdayım. Yüzde 100′deyim. Tek arzum, takım arkadaşlarımla birlikte bir futbolcunun normal gününü yaşamaya başlamak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Luis Suarez Barcelona Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title