Haberler

Luis Nani, Zırhlı Araçta Selfie Çekip Paylaştı

Güncelleme:

Fenerbahçeli Nani, zırhlı araçla havalimanına götürülürken selfie çekip sosyal medyadan paylaştı.

Fenerbahçe kafilesi çıkan olaylar nedeniyle iptal edilen Trabzon spor maçı sonrasında zırhlı araçla havalimanına götürüldü. Takımın Portekizli yıldızı Luis Nani, "Bu bir spor karşılaşması, neden bu şekilde davranıyorlar anlamıyorum." dedi.

Öte yandan Nani, araçta selfie yapıp paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Luis Nani Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Adınızı Yazın:

2010 - 2011 şampiyonu Trabzonspor''dur bunu kafanıza vura vura anlatacağız size

21
72
yanıtYanıtla
murat 1.(hüdavendigar):

bu trabzonlular bi türlü bir spor müsakabasında uslu durmayı medeni bir anlayış olarak kafalarına koyamadılar ve kavrayamadılar. . ve FENERBAHÇE DÜŞMANLIĞINI ELDEN BIRAKAMADILAR. . efor kaybediyorlar boşuna. . keskin sirke küpüne zarar. .

5
3
yanıtYanıtla
NEREYE KADAR FENER KİLİSE BAHÇESİ:

YA BİR KEREDE ALLAH İÇİN 11 KİŞİYLE OYNASANIZ, HAKSIZ ŞAMPİYONLUKLAR ALMASANIZ NE OLUR??? 3 HAKEM VE 2 YEDEK HAKEMLE TOPLAM 15 KİŞİYLE OYNUYORSUNUZ HEP. . . . . TRABZONUN İSYANI YERDEN GÖĞE HAKLI. . . . VALLAHİ ANADOLU TAKIMLARI BIKTI SİZDEN. . . . SİSTEM BOZUK İŞTE NAPARSIN. . .

yanıt1
yanıt1
TÜRK SPOR SEVERLER SORUYOR:

BU TİP OLAYLARIN YEGANE SEBEBİ fb DİR. . HER MAÇTA fb 11 KİŞİ YERİNE 3 HAKEMLE 14 KİŞİ OLUP OYNAMASI VE ŞİKEYLE ŞAMPİYONLUKLAR ALMASI BU OLAYLARI TETİKLEMEKTEDİR. . . AVRUPA DEVİ JUVENTUS BU SEBEPLERDEN BİR ALT LİGE DÜŞÜRÜLMEDİMİ??? ŞİKE SUÇLARI SABİT fb BİR ALT LİGE DÜŞÜRÜLECEĞİ AÇIKLANDI AMA NE OLDU İSE BİRDEN AKLANIVERDİLER CE EEE… GÖZ GÖRE GÖRE BU HAKSIZLIKLARI YAPANLARIN ALLAH BİN BELASINI VERSİN. . FENER KİLİSESİ BAHÇESİNİN BİLİNMEYEN ŞİKE HAKLARIMI VARDIR??? HAKKIMIZI ASLA HELAL ETMİYORUZ!!!

5
2
yanıtYanıtla
kara kartal.:

ulan biz 2 de bıraktık. . . daha önce bir ara bizde 5 atmıştık o zamanda stadı yakmışlardı. . . bunlaraorda 3 den fazla atmamak lazım. . fb ayıp etti. . bir ara 6 olacak sandım.

4
1
yanıtYanıtla
AzizYıldırım_gs.lidir:

ne günlere kaldık Ya Rabb

2
2
yanıtYanıtla
özfb li:

es-es buhafta sende 4 çak yerin dibine batsın bu ts liler inşallah kayseri ile beraber düşerler. .

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title