Haberler

    Luis Figo FIFA Başkanlığına Aday Oldu

    Efsanevi Portekizli futbolcu da yaptığı açıklamayla FIFA başkanlığına adaylığını açıkladı.

    Barcelona, Real Madrid ve Inter gibi büyük takımlarda oynayan efsane futbolcu Luis Figo, FIFA başkanlığına adaylığını koydu.

    Daha önce Fransız eski futbolcu David Ginola'nın da adaylığını açıklamasının ardından bir adaylık da Luis Figo'dan geldi.

    Luis Figo, Sepp Blatter' ve Ginola'nın yanısıra FIFA başkanlığı için Ürdün Prensi Ali, Hollanda'lı Michael van Paag ve Jerome Champagne ile mücadele edecek.

    Açıklamalarda bulunan Portekizli, "İnternette arama motoruna 'FIFA' yazdığınız zaman 'Skandal' çıkıyor. Bunu değiştirmek lazım." dedi.

    FIFA'nın daha önce gösterdiği profili eleştiren Figo, "Geçtiğimiz yıl Brezilya'da Dünya Kupası'nı takip ettim. İnsanların FIFA'ya karşı olan bakışını gözlemledim ve hiç hoş değildi. Bazı şeylerin artık değişmesi gerekiyor." şeklinde konuştu.

    Sepp Blatter, Jerome Champagne, Prince Ali Bin Hussein, David Ginola, Michael van Praag ve Mino Raiola adaylıklarını açıklamıştı. Raiola yaptığı açıklamayla Salı günü adaylıktan çekilmişti.

    Raiola'nın adaylıktan çekilmesiyle aday sayısı beşe düşmüştü fakat Figo'yla birlikte aday sayısı tekrar altıya çıktı.

    addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', 'eplayer16', {age:1417474883930});

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Jerome Champagne Sepp Blatter Barcelona Luis Figo Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title