Haberler

    Luis Enrique: Tüm Kupaları İstiyorum!

    İspanyol çalıştırıcı, hafta sonu oynanacak Malaga maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında iddialı açıklamalar yaptı.

    Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, tüm kulvarlarda iddialı olduklarını ve sezon sonunda tüm kupaları kaldırmak istediğini belirtti.

    La Liga'da lider Real Madrid ile puan farkını bire indiren Barça, son 11 resmi maçından da galibiyetle ayrıldı. İspanya Kral Kupası yarı final ilk mücadelesinde Villarreal'i 3-1'lik skorla büyük bir avantaj elde eden Katalanlar, önümüzdeki hafta Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu mücadelesinde Manchester City'nin karşısına çıkacak.

    Sezon sonunda üç kupayı da istediğini vurgulayan Luis Enrique, 2009'daki başarıyı tekrarlayacaklarını iddia ederek, "Tüm kupaları istiyorum. Her maçı kazanmak istiyorum. Zaten amacımız ve hedefimiz bu. Önümüzde önemli bir Manchester City maçı var ama ben maç maç bakıyorum. Bu yüzden önceliğim hafta sonu oynanacak Malaga maçı." dedi.

    Avrupa maçlarının La Liga için bir bahane olamayacağını ekleyen İspanyol teknik adam, "Futbolcular üç günde bir maç yapmaya alıştı. Aslında bu başa çıkamayacağımız bir durum değil. Avrupa'da oynuyoruz diye La Liga'daki bir maçı riske atamam. Eğer şampiyon olmak istiyorsak, böyle bir hata yapamayız. Her puanın büyük önemi var." şeklinde konuştu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Luis Enrique La Liga Malaga Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title