Haberler

    Luis Enrique, Hedefe Doğru Adım Adım İlerliyor

    Sezon başında Barcelona'nın başına geçen Luis Enrique; çalıştırıcılık kariyerinin ilk kupasını kazandı.

    Barcelona La Liga şampiyonluğunu kucaklarken, Luis Enrique teknik direktörlük kariyerinin ilk zaferini elde etti. Takımını, Şampiyonlar Ligi ve Kral Kupası'nda da finale taşıyan İspanyol teknik adam, kupasız geçen sezonun ardından geçiş dönemini çok başarılı atlattıklarını söyledi.

    Luis Enrique, "Geride bıraktığım 10 ay içinde çalışanlardan oyunculara kadar kulüpte bir çok değişiklik yaşandı. Bu ölçüdeki kadroyla geçiş dönemini kupasız geçirmek mümkün değildi. Biz sezon boyunca devamlılığımızı ortaya koyduk. Geride bıraktığımız dönem için koyduğumuz hedeflere ulaşma anlamında da tatmin olduğumu söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

    Geride kalan 38 haftada 108 gol atıp, sadece 19 gol yediklerine dikkat çeken Enrique, Şampiyonlar Ligi finalinde Juventus'u, Kral Kupası finalinde de Athletic Bilbao'yu yenerek sezonu 3 kupa ile tamamlamak istediklerini dile getirdi.

    Barcelona daha önce Pep Guardiola döneminde 2008-2009 sezonunu 3 kupa ile tamamlama başarısı göstermişti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Luis Enrique Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title