Haberler

    Luis Enrique: Hakemlere Baskı Yapmıyoruz

    Barcelona teknik direktörü oyuncularının hakeme diğer takımlardan daha az itiraz ettiğini savundu.

    Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, oyuncularının hakeme sürekli itiraz ederek baskı kurmaya çalıştığı yönündeki eleştirilere katılmadığını söyledi.

    Luis Enrique, basın mensuplarına verdiği demeçte "Oyuncularım diğer takımın oyuncularına göre hakemlere daha az itiraz ediyor. Ama hakemler de zor zamanlarda verdikleri kararların oyuncular tarafından kolay kolay kabul edilmeyeceğini anlamalı." dedi.

    1-0 kazanılan Atletico Madrid karşılaşmasını da değerlendiren genç teknik adam, "Atletico Madrid'in agresif bir savunma yapan ve duran toplarda çok etkili olan bir takım olduğunu biliyorduk. Buna çözüm olarak takım halinde organize olmammız gerekiyordu. Bunu da başardık. Yine de 1-0'lık skor rövanş için yeterli değil. Şanslar bence hala eşit. Yarı finale yükselmemiz için yapmamız gereken daha çok şey var." ifadelerini kullandı.

    addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', 'eplayer16', {age:1417474883930});

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Atletico Madrid Luis Enrique Barcelona Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title